Prima Pagina iPhone 7 Plus iPhone 7 Plus concept ne prezinta cum va arata noul smartphone

iPhone 7 Plus concept ne prezinta cum va arata noul smartphone

iPhone 7 Plus concept ne arata in prealabil cum va arata iPhone 7 Plus in momentul prezentarii din toamna acestui an.

Un nou iPhone 7 Plus concept a fost publicat in cursul noptii trecute pe internet si daca va uitati cu atentie la el veti observa ca graficianul sau a reusit sa reproduca destul de fidel design-ul prezentat in atat de multe zvonuri publicate in ultimele luni.

Privind acest iPhone 7 Plus concept, as putea spune ca in proportie de 90% asa va arata terminalul pe care compania Apple ni-l va prezenta in toamna, el continand toate modificarile spuse de catre o varietate de surse pana in prezent.

Vorbim despre un iPhone 7 Plus concept care ne arata camera duala, lipsa antenelor in partile superioara/inferioara ale carcasei, existenta unui Smart Connector si lipsa unui port audio de 3.5mm, toate aceste caracteristici fiind prezentate de catre schite si zvonuri.

Avand in vedere tot ceea ce s-a spus pana acum, cred ca acest iPhone 7 Plus concept ne prezinta intr-adevar design-ul care ar trebui sa fie final pentru iPhone 7 Plus si pe care Apple ar trebui sa il prezinte in toamna acesuti an pentru utilizatorii din lumea intreaga.

 • sorin

  Bezeluri foarte mari – se pare ca Apple nu poate mai mult la capitolul asta . Camera ingrozitoare , pare lipita acolo si mult prea iesita in afara .
  In rest , acelasi design de doi ani cu niste dungi pt antene care par mai urate decat precedentele .
  Bravo Apple – se pare ca ideile si simtul esteticului te-au parasit cu totul !

 • Srb Srb

  se pare ca tie iti place aqua ca design

 • adi

  Sorin, conceptul nu e de la apple :7££

 • sorin

  Nu este , dar dupa cate se pare asa va arata . Poate camera o sa aiba o altfel de montura . Bezelurile groase si dungile hidoase raman definitorii pt iPhone .