Primul smartphone flexibil Samsung ar putea fi lansat in 2017

Samsung va lansa doua modele de smartphone flexibil in cadrul Mobile World Congress 2017, la inceputul anului viitor.

Samsung are de ceva vreme in dezvoltare un smartphone flexibil, iar 2017 ar putea fi anul in care acest produs ar putea ajunge intr-un final in mainile utilizatorilor, asta daca inginerii coreenilor vor reusi sa rezolve toate probleme existente in acest produs acum.

Conform unor informatii oferite de catre surse din interiorul Samsung, compania ar intentiona sa lanseze nu unul, ci doua modele de smartphone flexibil la inceputul anului viitor, ambele avand ecrane OLED flexibile care ar sta la baza intregului proiect.

Un smartphone flexibil ar urma sa se indoaie in jumatate in timpul utilizarii, in timp ce alt smartphone flexibil ar avea un ecran de 5 inch care s-ar putea desface intr-un ecran de 8 inch si s-ar transforma efectiv intr-o tableta pe care utilizatorii ar putea-o folosi.

Daca planurile celor de la Samsung nu se vor schimba, atunci primul smartphone flexibil al coreenilor ar putea fi prezentat in cadrul Mobile World Congress 2017, care va avea loc in Barcelona in a doua parte a lunii februarie, deci mai avem destul de asteptat.

Samsung Electronics Co. is considering introducing two new smartphone models that will feature bendable screens, including a version that folds in half like a cosmetic compact. The second Samsung model will have a 5-inch screen when used as a handset, that unfurls into a display that’s as large as 8 inches, similar to a tablet, the people said.

Project Valley este denumirea initiativei prin care este dezvoltat un smartphone flexibil de catre Samsung, terminalele urmand a fi promovate separat de seria Galaxy, deci urmeaza sa vedem un nou branding pentru doua telefoane inteligente lansate de catre Samsung.

smartphone flexibil samsung
Imagine concept publicata de Samsung pentru un smartphone flexibil care se transforma in tableta.

6 COMENTARII

  1. Hai odata samsung , baga pe piata , ca si asa pana reusesti sa fie calumea trebuie sa treaca cateva generatii. Deci daca anul viitor apare prima, atunci prin 2020 ar trebui sa avem un produs fara probleme si f ok

  2. Really nigga? Eu cred ca de la S6 încoace Samsung cam da clasa iPhone-ului la capitolul inovatie si design.
    P.S sunt utilizator iPhone

  3. Cred ca Samsung produce hardware de cea mai buna calitate.

    Spre deosebire de Apple, Samsung inoveaza foarte mult in industrie, si isi produce aproape toate componentele “in house”. Dependenta de furnizori este foarte mica, in timp ce Apple gafaie fara sprijinul furnizorilor de componente.

    Cata vreme Apple ofera hardware “de anul trecut”, nu prea poti face misto de Samsung, care ofera hardware “de anul viitor” :))

  4. La S6 a fost mai ok si designul , sau mai “premium” pe gustul vostru . In rest toata seria Galaxy S au fost Ok , sa nu mai vorbim de Note- peste iPhoane cu cateva clase .

  5. ce treaba are apple vs samsung aici? eu doar ziceam ca cu cat vine mai repede pe piata cu atat vom avea un produs matur pana in 2020..sau vrei sa zici ca tot ce iese nou ca tehnologie de prima generatie nu are hibele copilariei?