Prima Pagina MacBook Pro Asa urmeaza sa arate noul design al MacBook Pro 2016

Asa urmeaza sa arate noul design al MacBook Pro 2016

De cateva saptamani ni se sugereaza ideea ca Apple va lansa un nou design pentru MacBook Pro 2016 care va aduce un trackpad mai mare si un ecran OLED care va acoperi partea superioara a tastaturii si va inlocui vechile butoane fizice ale Mac-urilor.

In imaginea de mai jos aveti o comparatie facuta intre imaginea unui concept in care ni se prezinta cum ar putea arata noul design MacBook Pro 2016 si actualul design al MacBook Pro, diferenta fiind mai mult decat imbucuratoare din toate punctele de vedere.

Trackpad-ul mai mare ar face utilizarea Mac-ului mult mai placuta, iar butoanele tactile ale ecranului OLED ar putea permite personalizarea astfel incat ele sa poata fi utilizate pentru a controla functiile pe care le dorim noi si nu neaparat cele pe care ni le impune Apple.

Aceasta imagine concept a fost realizata in baza informatiilor aparute pana acum privind noul design MacBook Pro 2016, asa ca priviti-o ca atare deoarece versiunea finala, care urmeaza sa fie lansata prin toamna, ar putea arata diferit fata de ceea ce vedem acum.

MacBook Pro schimbare design
concept design nou MacBook Pro 2016 vs MacBook Pro

Voi ce parere aveti despre aceasta schimbare ?

 • Srb Srb

  bine venita, dar sper sa aibe force touch in acea bara cumva ca ai nevoie in anumite aplicatii sa ai si un feedback de click

 • sorin

  Nimic remarcabil si daca au tot bezelurile alea uriase la ecran , arata chiar urat .La fel si tastatura , are spatiu mult prea mare pe laterale – una edge-to-edge arata mai bine .

 • Srb Srb

  pe laterale sunt speakerele care sunt mult peste orice. iar ecranul fata de bomba aia de DELL xps bezelurile nu sunt prea mari sau prea mici sa iti dea impresia ca este un display inghesuit.sau tu te refereai la tastatura actualelor modele de Macbook pro? atunci da si mie imi place tastaturile edge to edge cu aria mai mare pt fiecare tasta care este iluminata independent si nu mai ai “bleed” ala pe langa asa mare

 • rundown

  Degeaba. Tot mai buna e coaja mea Toshiba din 2009. Merge brici zi/noapte. Nu maraie si nu latra. Ce sa fac cu un Macbook pro in afara de editare foto-video si facetime? Doar sa ma laud cu el prin tren/tramvai?

 • sorin

  LOL – asa vorbesti de laptopul cu cel mai avansat system de operare din lume ?