Asa urmeaza sa arate noul design al MacBook Pro 2016

De cateva saptamani ni se sugereaza ideea ca Apple va lansa un nou design pentru MacBook Pro 2016 care va aduce un trackpad mai mare si un ecran OLED care va acoperi partea superioara a tastaturii si va inlocui vechile butoane fizice ale Mac-urilor.

In imaginea de mai jos aveti o comparatie facuta intre imaginea unui concept in care ni se prezinta cum ar putea arata noul design MacBook Pro 2016 si actualul design al MacBook Pro, diferenta fiind mai mult decat imbucuratoare din toate punctele de vedere.

Trackpad-ul mai mare ar face utilizarea Mac-ului mult mai placuta, iar butoanele tactile ale ecranului OLED ar putea permite personalizarea astfel incat ele sa poata fi utilizate pentru a controla functiile pe care le dorim noi si nu neaparat cele pe care ni le impune Apple.

Aceasta imagine concept a fost realizata in baza informatiilor aparute pana acum privind noul design MacBook Pro 2016, asa ca priviti-o ca atare deoarece versiunea finala, care urmeaza sa fie lansata prin toamna, ar putea arata diferit fata de ceea ce vedem acum.

MacBook Pro schimbare design
concept design nou MacBook Pro 2016 vs MacBook Pro

Voi ce parere aveti despre aceasta schimbare ?