iPhone 7 rezistent la apa este descris de catre Apple

iPhone 7 rezistent la apa este descris de catre compania Apple intr-un brevet de inventie ce i-a fost inregistrat ieri in SUA.

Daca astepti un iPhone 7 rezistent la apa, ei bine compania Apple a confirmat indirect printr-un brevet de inventie ca intentioneaza sa implementeze o asemenea protectie pentru terminalele sale, cel mai probabil chiar din dispozitivul ce va aparea in cursul acestui an.

Brevetul de inventie inregistrat companiei Apple in cursul zilei de ieri descrie o tehnica prin care iPhone 7, sau viitoare modele ale iPhone, ar putea impiedica apa sa patrunda in interiorul carcasei dispozitivului si sa produca stricaciuni care necesita cheltuieli mari pentru a fi reparate.

Cei de la Apple descriu o componenta care seamana cu o umbrela si se aplica in spatele gaurii difuzorului pentru a impiedica intrarea apei, aceasta putand fi secondata de o componenta similara care ar oferi protectie suplimentara in cazul in care presiunea prea mare aplicata pe prima i-ar afecta structura de rezistenta.

Mai mult decat atat, Apple descrie o metoda prin care ar putea fi aplicata o substanta hidrofobica pe componentele din preajma portului audio pentru difuzor, aceasta avand rolul de a oferi protectie suplimentara in cazul in care apa ar patrunde intr-adevar in interiorul carcasei.

An acoustic port of acoustic device is covered with a mesh and/or other structure that resists entry of liquid and/or other materials into the acoustic device. Apertures of a housing that are separated by an umbrella section are coupled to the acoustic port such that the umbrella section may cover the acoustic port.

Desi Apple a facut iPhone 6S mai rezistent la apa decat orice alt iPhone lansat inaintea sa, iPhone 7 va fi mai rezistent la apa, o varietate de zvonuri sustinand aceasta teorie, semn ca ea este cat se poate de adevarata si va fi pusa in practica de catre compania Apple.

Desi anul trecut Apple nu a promovat iPhone ca fiind rezistent la apa, anul acesta ar putea sa o faca daca va fi capabila sa protejeze intr-adevar dispozitivele sale de contactul indelungat cu apa.

iPhone 7 rezistent apa