Prima Pagina iPhone 7 De ce iPhone 7 nu va avea design nou, dar este rezistent...

De ce iPhone 7 nu va avea design nou, dar este rezistent la apa si are camera mai buna

iPhone 7 nu va avea design nou in 2016, are camera si baterii mai bune, este rezistent la apa si praf, iar iPhone 7S vine cu schimbari radicale.

iPhone 7 nu va avea un design nou si daca inca nu v-ati lamurit de acest lucru, ei bine atunci poate informatii noi venite din Silicon Valley, cel mai probabil chiar de la Apple, va vor convinge de faptul ca 2016 nu va fi un an al schimbarilor pentru imaginea iPhone.

Apple a luat decizia de a lansa upgrade-uri majore pentru design-ul iPhone o data la trei ani si nu la doi ani, asa cum se intampla pana in prezent, 2016 fiind anul in care aceasta strategie va intra in efect, iar iPhone 7 va fi primul iPhone care imparte acelasi design cu un model lansat cu 2 ani in urma.

Decizia de a face o schimbare atat de radicala are la baza faptul ca Apple nu mai are ce tehnologii noi sa foloseasca pentru a oferi schimbari importante pentru design-ul sau functionalitatea iPhone, asta pentru ca partenerii sai nu reusesc sa dezvolte suficient de repede aceaste tehnologii.

Fara inovatii majore in segmentul smartphone, Apple se vede nevoita sa faca doar imbunatatiri hardware ale produselor si sa implementeze functii noi prin software, cel putin pana cand evolutia tehnologiei va reusi sa tina pasul cu dorintele utilizatorilor de a avea produse complet noi o data la doi ani.

Apple will likely take three years between full-model changes of its iPhone devices, a year longer than the current cycle. In a typical two-year term, fall 2016 was supposed to see a major upgrade. The move is largely due to smartphone functions having little room left for major enhancements. A slowing market is another factor.

In iPhone 7 compania Apple va implementa componente interne mai bune, adica noi camere, noi procesoare, o noua baterie, va elimina portul audio de 3.5mm dar va face smartphone-ul rezistent la apa si praf, insa nu va modifica exteriorul sau intr-un mod substantial, asa cum doreste lumea.

In ceea ce priveste camerele, iPhone 7 Plus cu camera duala va oferi noi metode de a inregistra poze, dar in plus ar putea permite modificarea acestora si dupa inregistrare, intr-un mod similar cu cel oferit de catre Nokia sau Lytro.

The new version slated for this autumn will look almost identical to the current iPhone 6. Functions such as the camera, water resistance and battery capacity will likely be improved, and the headphone jack will be removed. Also, a high-end version of the model will give users better-quality photo capabilities via correction functions.

Fara schimbari majore de design anul acesta, compania Apple pregateste un iPhone 7S care va implini visurile clientilor, smartphone-ul ce va fi lansat in 2017 urmand a avea si titlul de iPhone aniversar, atunci implinindu-se 10 ani de la lansarea primulu iPhone.

Pentru 2017 Apple pregateste un iPhone 7S cu ecran OLED, carcasa din sticla, un 3D Touch imbunatatit pentru a oferi feedback tactil mult mai complex, probabil camere mai bune si cu singuranta un procesor imbunatatit, cu poate mai mult RAM.

On the other hand, the 2017 model will likely involve major enhancements and design changes, including adoption of an organic electroluminescent display. The new device will also be able to create more complex tactile vibrations on the display because of a tiny, but high-performance motor equipped inside.

Apple inoveaza in limita posibilitatilor sale, insa unele inovatii trebuie sa vina si de la partenerii sai, iar daca acestia nu pot tine pasul cu dorintele utilizatorilor, atunci vom avea cate un upgrade major pentru iPhone o data la trei ani in loc de 2.

 • Srb Srb

  se pare ca ip 7 cu 256 va avea pretul de $1350

 • NicKel

  …si prin analogie, 7+ 256 = $1450

 • Srb Srb

  nu scuze, se pare ca va exista un ip 7 pro care va avea acest pret

 • NicKel

  vedem in septembrie daca se vor arunca sa lanseze si plus si pro, pe langa 7 simplu

 • Alex

  Sa lanseze plus, pro si ultra :))))

 • Srb Srb

  yea baby

 • Droid

  Eu astept sa lanseze iPhone 7 mini de 4,7 inch.

 • Droid

  Pai daca are parteneri asa slabi, de ce nu-i schimba? Sa colaboreze si Apple cu partenerii care ajuta la dezvoltarea Samsung. Daca Samsung si-a gasit parteneri care sa le sustina inovatia, Apple de ce nu gaseste? Sunt prea scumpi?
  Si acum serios: nu au nici o treaba partenerii (Sony, Foxcon, Samsung, Intel…) cu tendinta Apple de a bate pasul pe loc… 3 ani.

 • ScH

  Datorită tehnologiei învechite designul rămâne acelasi.

 • Mihai

  Și mega nu?

 • Mihai

  Asta ar fi una dintre scuze.

 • stolo

  Sincer nu va înțeleg …samsung a lansat s6 si s7 care seamănă in proporție de 80% ,dar nimeni nu comentează nimic.Cred ca apple a ajuns la design-ul ideal si nu ar trebui sa schimbe mare lucru

 • silv3r

  iPhone SE, Mini, Baby, Simplu, Plus, Pro, Ultra..

 • Srb Srb

  inca nu, tinand cont ca momentan tehnologia ii poate oferi posibilitatea sa produca acel iphone din 2017 care va fi edge to edge display. da probabil din momentul ala va fi greu sa mai vii cu ceva important, dar momentan in prezent nu avem acel model si se pare ca abia peste 1 an va veni

 • Jenică Boierică

  În 2016 doar LG și Huawei au venit cu inovații, restul doar cu hardware îmbunătățit

 • dreamcs

  iPhone 6s ftw, pana la iPhone 7s cand va aduce într-adevăr o schimbare.

 • radu

  Droid Samsung nu prea are nevoie de parteneri din moment ce ei produc cam totul inclusiv mare parte din iPhone deține componente Samsung . Eu nu am pretenții prea mari la design mai important este sa fie camera la nivel rezistent la apa dar portul nu as vrea sa il elimine am dar 400 euro pe Căști ca sa nu le pot utiliza sau sa le mai dau lor 30 euro pe un rahat de adaptor

 • Dan

  Designui ideal? Really? Cum ar fi dungile alea hidoase, sau camera ieșită înafara carcasei? Asta numești tu design ideal? Zi-mi ce fumezi, că vreau și eu!

 • sorin

  Problema este ca iPhone 6-6s-7 or sa semene in proportie de 95% .
  Dar nu stiu de ce se agita lumea pt ca iPhone 2 – 3 – 3GS au avut 3 ani tot acelasi design .

 • proxxy

  Tehnologii care nu pot tine pasul cu apple? Fast/wireless charging, amoled, ecran curban, camera duala, ecran 2k, waterproof, stabilizare optica, autofocus laser, etc.. Sunt companii cu mai putine pretentii care inoveaza mai mult 🙂 Oricat ar fi de bun, cu acelasi design ca acum 3 ani si fara nimic inovator (nu doar camera mai buna, procesor mai rapid), in afara de snobism nu vad alt motiv sa-ti cumperi asa ceva.

 • Viorel Predatorul

  Samsung își dezvoltă singură tehnologiile.

 • Mihai V

  corect, asa e

 • blabla

  o mizerie

 • virus_cz

  iPhone 2g design la fel ca 3G sau 3GS? Tu ai vazut primul iPhone?

 • atb19

  Nu știu pe câți ii interesează ca e rezistent la apa …

 • amfetamin

  Si Apple a lansat 6 si 6S care sunt 99% identice si nimeni nu a comentat nimic,se știa ca varianta cu S in coada păstrează același design. Dar cand vi deja in al 3-lea an cu același design avem o problema,o iau pe urmele lui HTC cu M7,M8,M9 si am văzut cu toții ce “succes răsunător” a avut M9. Nu știu ce a făcut domnul Ive in timpul asta,își cam ia salariul degeaba.

 • Pe foarte multi.

 • Andrei Rotaru

  Cred ca nu ai vazut in viata ta un iPhone 2g. Nu stiu cum poti sa spui ca au acelas design. Samsung nu a fost criticat pentru S7 pentru ca publicul a fost obisnuit sa se pastreze acelas design timp de 2 generatii dar uitete ce scandal au avut cu S5 care era foarte asemanator cu S4 si S3.