Cum inregistrezi corect clipuri video pe iPhone

Unii dintre voi probabil ati mai vazut pana acum recomandarea acesta, insa vad zilnic atat de multe clipuri video in format portrait si atat de multa lume care nu stie cum sa faca in mod corect clipuri video de pe iPhone, incat ma simt nevoit sa repet mesajul pana se intelege.

Daca aveti vreodata dorinta de a face un clip video de pe iPhone amintiti-va de clipul video si imaginea de mai jos si intoarceti terminalul vostru cu butoanele de volum in jos pentru a face un clip video in format landscape care se vede perfect pe orice televizor sau monitor.

PS: partajati acest clip video si prietenilor vostri pentru a nu mai vedea in news feed-ul Facebook sau pe YouTube clipuri video inregistrate gresit.

corect video iphone

https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA

12 COMENTARII

  1. Asta chiar este un tutorial pt oameni fara “simtul logic” :))) dar sa stii ca o sa aibe mare succes ,sunt multi care habar au asta 🙂 GJ ?

  2. Nu contează!!! În sus sau în jos e același lucru! Fiecare cum e învățat să întoarcă telefonul, așa-l întoarce.
    Important este să ții telefonul în landscape (culcat, orizontal).

  3. Marele defect al umanitatii… este comoditatea! Din cauza asta facem multe lucruri aiurea pe planeta asta si o distrugem! 🙂 Tinutul telefonului cu o singura mana, deci filmatul pe verticala, tine tot de comoditate. E prea complicat sa-l tii cu doua maini! 🙂 Plus ca majoritatea oamenilor, tot din comoditate, se uita la clipurile filmate tot pe telefon, caci le este lene sa le transfere pe un PC/TV. 🙂