Moto Z este cel mai subtire smartphone din lume

Moto Z este cel mai subtire smartphone din lume, terminalul fiind anuntat in cursul acestei seri de catre compania Lenovo, el fiind si modular, deci permite schimbarea unor componente si adaugarea altora pentru a extinde autonomia bateriei si a oferi functii noi, la nevoie.

Moto Z are o grosime de doar 5.19mm, deci vorbim despre un smartphone extrem de subtire, compania Lenovo reusind sa implementeze in el un ecran AMOLED de 5.5 inch cu rezolutie 2560 x 1440 pixeli, chip Snapdragon 820, 4 GB RAM, camera de 13 megapixeli si o baterie de 2600 mAh.

Dupa cum puteti vedea din imaginea de mai jos, Moto Z are camera mult scoasa in exteriorul carcasei, iar acest lucru era de asteptat pentru cel mai subtire smartphone din lume, majoritatea producatorilor de smartphone-uri actionand la fel cu propriile produse lansate pe piata.

Cum a reusit Lenovo sa faca din Moto Z cel mai subtire smartphone din lume ? Eliminarea portului audio de 3.5mm, desigur. Aceasta schimbare le-a permis asiaticilor sa lanseze pe piata un smartphone extrem de subtire, atat de subtire incat s-ar putea indoi extrem de usor.

Moto Z subtire

Moto Z va permite desigur adaugarea de accesorii modulare, insa acestea cresc substantial grosimea dispozitivului, astfel ca marele sau atu in fata altor smartphone-uri de pe piata ar putea disparea rapid cu atasarea accesoriilor modulare oferite de catre cei de la Lenovo.

Moto Z face parte dintre serie de smartphone-uri cu acelasi nume principal, compania Lenovo implementand in fiecare diverse caracteristici, insa acesta principal este cel mai subtire dintre ele si probabil “perla coroanei” in ceea ce priveste oferta publica a companiei.

Moto Z subtire 2

Moto Z urmeaza sa fie lansat in lunile urmatoare in SUA, Asia si cu siguranta alte piete de pe planeta, iar atunci va fi interesant de vazut cat de rezistent poate fi un smartphone cu grosime de doar 5.19mm si fara un port audio de 3.5mm, precum iPhone 7.

Moto Z subtire 1

Moto Z subtire 3

16 COMENTARII

  1. Vivo x5 max – 4,75mm.
    Allview x2 soul mini – 5.15mm….
    De unde ai ajuns tu la concluzia ca Moto asta e cel mai subtire din lume?

  2. Titulatura originala de la Motorla este “world’s thinnest premium smartphone”. Nici unul dintre telefoanele mentionate mai sus nu este premium. Da, titlul lui Zaone trebuie schimbat.