Primele smartphone-uri Google Tango au fost anuntate

In cursul acestei seri compania Lenovo a lansat o serie de smartphone-uri noi, unele dintre ele produse in baza proiectului Tango, iar in clipurile video de mai jos puteti vedea exact despre ce este vorba si ce se va regasi in lista de produse mobile ale companiei asiatice.

Lenovo Phab 2, Phab 2 Plus si Phab 2 Pro au fost anuntate astazi, ele avand ecrane de 6.4 inch, imense pentru un smartphone, insa doar cel din urma este facut in baza proiectului Tango pe care compania Google il are in dezvoltare cu mult inainte ca el sa fie implementat in terminalele Lenovo.

Proiectul Tango al celor de la Google este dedicat realitatii augmentate, iar Lenovo Phab 2 Pro il are implementat pentru camera sa de 16 megapixeli care are un unghi mare de vizibilitate si este capabila sa inregistreze adancimea obiectelor, care ii sunt puse in fata, in raport cu restul obiectelor din jur, sau un anumit spatiu.

Folosind Lenovo Phab 2 Pro utilizatorii vor putea crea harti virtuale ale spatiilor din preajma lor, vor putea manipula obiecte virtuale in spatiile respective si vor putea crea demonstratii ale modurilor in care pot fi aranjate obiectele dintr-o camera.

Separat de aceste smartphone-uri, Lenovo a prezentat si ceva foarte interesant, mai exact o tabelta care este flexibila si poate fi indoita pentru a fi transformata intr-un smartphone, sau un smartphone flexibil care se transforma intr-un smartwatch, sau mai exact o bratara.

Acest tip de produse sunt inedite prin prisma faptului ca ofera o functionalitate pe care nimeni nu a mai experimentat-o, dar si pentru ca ofera posibilitatea de a avea doua produse intr-unul, lucru pe care foarte multa lume si-l doreste in momentul de fata.

lenovo tableta flexibila

Noile smartphone-uri sunt dezvoltate in parteneriat cu divizia Motorola care a fost cumparata de catre Lenovo, iar aici includem si tableta sau smartphone-ul flexibile.