Adauga intregul program de meciuri Euro 2016 pe iPhone sau iPad

Programul de meciuri Euro 2016 poate fi adaugat pe iPhone si iPad in aplicatia Calendar pentru a fi sigur ca nu pierzi vreo partida din urmatoarele saptamani.

Intregul program de meciuri Euro 2016 Euro 2016 poate fi adaugat in aplicatia Calendar a iPhone, iPad sau iPod Touch pentru a fi siguri ca nu pierdeti nici macar unul dintre meciurile pe care doriti sa le vedeti in cadrul Campionatului European de Fotbal din Franta.

In imaginea de mai jos puteti vedea cum arata programul de meciuri Euro 2016 Euro 2016 in aplicatia Calendar pe iPhone si iPad, ora ce inceput si ora de sfarsit a meciului fiind afisata, astfel incat sa stiti intre ce ore va trebui sa fiti liber pentru a urmari meciurile fara intrerupere.

In aplicatia Calendar din iPhone si iPad, programul de meciuri Euro 2016 va fi afisat pentru fiecare zi cu meciurile listate in functie de ora la care incep, ele fiind marcate cu culoarea albastra in lista de evenimente importante din ziua pe care o urmariti in acel moment.

Avand in vedere ca aplicatia Calendar va permite sa setati si notificari, puteti seta ca pentru fiecare partida din programul de meciuri Euro 2016 sa primiti o alerta cu cateva ore sau cateva minute inainte ca meciul sa inceapa, asa ca aveti sanse mici sa il pierdeti.

calendar Euro 2016

Odata ce ati adaugat programul de meciuri Euro 2016 in aplicatia Calendar, veti putea modifica fiecare intrare dupa bunul vostru plac, adaugarea de alerte pentru meciuri impunand si editarea intrarilor pentru a seta cate o alerta pentru fiecare partida in parte.

Pentru a adauga intregul program de meciuri Euro 2016 in aplicatia Calendar va trebui sa accesati acest link din iDevice-urile voastre, iar toata lista de partide va fi afisata si apasati doar butonul din partea dreapta sus pentru a adauga toate intrarile in aplicatia Calendar.

Dupa ce sunt introduse toate intrarile pentru programul de meciuri Euro 2016, va trebui sa stergeti manual fiecare intrare daca nu doriti sa le mai vedeti acolo, asa ca ganditi-va bine inainte sa adaugati intreaga lista.