Aplicatii EURO 2016 pentru iPhone si iPad

Aplicatii EURO 2016 pentru iPhone si iPad pe care trebuie sa le incerci chiar acum inainte de inceperea Campionatului European de Fotbal din Franta.

EURO 2016 va incepe astazi cu meciul dintre Franta si Romania, cele doua echipe urmand a se confrunta diseara incepand cu ora 22:00 pe Stade de France dupa un eveniment care va marca inceputul Campionatului European de Fotbal din Franta.

Pentru ca EURO 2016 este atat de important, compania Apple a creat in App Store o sectiune speciala in care recomanda aplicatii EURO 2016 pentru iPhone si iPad, acolo fiind listate o serie de titluri care sunt perfecte pentru cei care sunt interesati sa urmareasca toate meciurile.

Separat de aceste aplicatii EURO 2016 pentru iPhone si iPad, aseara v-am spus si cum puteti adauga programul meciurilor EURO 2016 pe iPhone si iPad, asa ca daca nu doriti sa instalati aplicatii separate doar pentru a afla programul tuturor partidelor, puteti evita instalarea lor.

Aplicatii EURO 2016 pentru iPhone si iPad

aplicatii Europ 2016 iPhone

UEFA EURO 2016 Official App

UEFA EURO 2016 Official App este aplicatia oficiala a EURO 2016 lansata special pentru acest eveniment, ea prezentand toate informatiile importante pe care orice fan sau participand la meciuri trebuie sa le stie inainte de a intra pe stadion si intre meciuri.

Dintre toate aplicatiile EURO 2016 pentru iPhone si iPad, UEFA EURO 2016 Official App este aplicatia pe care trebuie sa o aveti in terminalul vostru, dezvoltatorii sai sustinand ca ea este inclusiv capabila sa trimita notificari push cu informatii relevante despre meciuri.

Pick your favourite team and get a personalised experience, follow the live MatchCentre for your ultimate second-screen companion during the games; there will be video and audio, all the official statistics and dedicated reporters with every team will bring you the latest news from the camps. You can also get in the mood before kick-off by picking your all-time EURO XI.

Mai mult decat atat, aplicatia UEFA EURO 2016 Official App ofera clipuri video si poze cu jucatorii favoriti, iar daca aveti o echipa favorita, aplicatia va permite sa primiti informatii suplimentare despre ea, totul in timp real si personalizat pentru voi.

Aplicatia UEFA EURO 2016 Official App este disponibila pentru descarcare gratuita urmand acest link.

aplicatii Euro 2016 iPhone 1

UEFA EURO 2016 FAN Guide app

Dintre toate aplicatiile EURO 2016 pentru iPhone si iPad disponibilein App Store, UEFA EURO 2016 FAN Guide app este aplicatia dedicata exclusiv fanilor acestui eveniment, ea fiind gandita special pentru cei care calatoresc in Franta pentru a vedea meciurile EURO 2016.

UEFA EURO 2016 FAN Guide app este plina de informatii care ii ajuta pe fanii EURO 2016 sa afle tot ceea ce trebuie sa stie despre meciuri, bilete, zonele in care pot vedea meciurile pe proiectoare imense, magazine din care pot cumpara suveniruri EURO 2016 si multe altele.

Enrich your on-site experience at UEFA EURO 2016 with the official UEFA EURO 2016 Fan Guide – a comprehensive resource for fans attending the tournament in France. Get to know the ten host cities, their landmarks and cultural activities. Use our travel tool to find the most convenient means of transport for each venue. Organise your stay in France via our accommodation platform.

Mai mult decat atat, aplicatia UEFA EURO 2016 FAN Guide app contine informatii cu privire la centrele de ajutor la care pot apela fanii in cazul unor atentate teroriste, harti interactive cu locatiile meciurilor si zonele de ajutor fiind deasemenea listate in aplicatie.

Aplicatia UEFA EURO 2016 FAN Guide app este disponibila pentru descarcare gratuita urmand acest link.

aplicatii Euro 2016 iPhone 2

UEFA EURO 2016 Predictor

Daca va place sa faceti pariuri si sa va provocati prietenii sa ghiceasca rezultatele meciurilor, ei bine aplicatia UEFA EURO 2016 Predictor este potrivita pentru voi, ea oferind posibilitatea de a crea estimari cu privire la rezultatele tuturor meciurilor din grupe si din etapele superioare.

UEFA EURO 2016 Predictor este gandita pentru a oferi si recompense celor care ghicesc in mod corect care vor fi rezultatele, iar desigur ca aveti optiunea de a partaja informatiile si cu prietenii vostri, laudandu-va in fata acestora atunci cand ghiciti un rezultat corect.

Play Bracket Predictor now and predict the full tournament results, from group stage to knockout rounds all the way to the final. Simply select the final order of each group, then pick the four best third-place teams who will qualify for the round of 16 and complete the bracket. Share your prediction with your friends and wait for the tournament to start to follow your results! Want to compete? Just register! It’s free and there are great prizes to be won!

Partea cea mai buna a aplicatiei UEFA EURO 2016 Predictor sunt premiile oferite de catre cei de la UEFA, ele nefiind la fel de bune precum un castig mare la pariuri, insa daca nu obisnuiti sa faceti acest lucru, atunci va puteti bucura de alte premii grozave in urmatoarea luna.

Aplicatia UEFA EURO 2016 Predictor este disponibila pentru descarcare gratuita urmand acest link.

aplicatii Euro 2016 iPhone 3

UEFA EURO 2016 Fantasy

Separat ce ele trei aplicatii EURO 2016 pentru iPhone si iPad care sunt gandite pentru a oferi informatii utile sau optiunea de a interactiona cu prietenii microbisti, aplicatia UEFA EURO 2016 Fantasy este un joc in care voi puteti deveni un manager virtual al echipelor de fotbal participante la EURO 2016.

UEFA EURO 2016 Fantasy este jocul fantasy al anului, conform dezvoltatorilor, iar in cadrul sau putem deveni un manager real, adica putem stabili echipele care intra in teren, putem face transferuri, putem ajuta jucatorii sa evolueze si multe, multe altele.

The football fantasy game of the year is here! Get your fantasy fix this summer at the biggest football event of the year and play UEFA EURO 2016 Fantasy on the game’s official app. Pick your squad, make transfers, manage your players and then watch the points roll in as some of the world’s best footballers battle it out on the pitch. The app has every feature of the game, but you can also receive notifications to make sure your team is in tip-top condition.

UEFA EURO 2016 Fantasy este, probabil, cel mai bun joc despre EURO 2016 pe care un fan il poate instala si juca in momentul de fata, el oferind posibilitatea de a controla in totalitate echipele care participa la Campionatul European de Fotbal din Franta.

UEFA EURO 2016 Fantasy este disponibila pentru descarcare gratuita urmand acest link.

aplicatii Euro 2016 iPhone 4

SAIP

Poate cea mai importanta dintre aplicatiile EURO 2016 pentru iPhone si iPad este ce anumtia SAIP, ea fiind lansata de catre autoritatile franceze in ideea de a ii ajuta pe utilizatori sa stie in timp real daca a avut loc in atentat terorist pentru a sti ce zona trebuie evitata.

Dupa cum puteti vedea in imaginea de mai sus, aplicatia SAIP functioneaza in baza locatiei utilizatorului si ii trimite o alerta in momentul in care a fost inregistrat un atac terorist, informatii suplimentare fiind afisate in ea impreuna cu locatia afectata de eveniment.

AIP, meaning “système d’alerte et d’information des populations” (system to alert and inform populations) is the official government mobile alert application from the Ministry of the Interior for smartphones running iOS. This free application allows users to receive alerts in the case of exceptional events (nuclear, hazardous materials, and hydraulic structure failure alerts, etc.) that may result from an attack within a specified geographical zone, providing that the user’s geolocation settings are activated and that the application is active.

Daca va aflati in Franta cu ocazia EURO 2016, atunci trebuie sa instalati aplicatia SAIP in terminalele voastre pentru ca exista sansa ca atentate teroriste sa aiba loc in aceasta perioada in Franta si ea v-ar putea salva viata cand unul dintre ele ar putea avea loc.

Aplicatia SAIP  este disponibila gratuit si poate fi descarcata urmand acest link.

Daca aveti si alte aplicatii EURO 2016 pentru iPhone si iPad pe care doriti sa le recomandati, va rog sa o faceti prin comentarii.