Skulpt Chisel, noul gadget ce concureaza cu gadget-urile fitness

 Skulpt Chisel este o baterie reincarcabila de dimensiunea unui smartphone, din plastic si metal, usor de purtat, care foloseste impedanta electrica pentru a masura grasimea din corp.

Dispozitivul este cel mai atractiv din cauza preciziei sale decente si scopul acesteia de a masura fiecare muschi in mod individual. Tot ceea ce dispozitivul va cere sa faceti este sa il udati cu apa si sa-l puneti pe partile cheie ale corpului, astfel incat sa poata citi densitatea musculara si procentul de grasime.

Apa de pe gadget lucreaza ca un conductor astfel incat sa poata obtine contact maxim cu pielea si impedanta electrica sa poata indeplini functia EIM.

Skulpt Plug poate fi antrenorul vostru de fitness inteligent, care ofera antrenamente personalizate si sfaturi nutritionale bazate pe fiziologia voastra unica. Foloseste tehnici bazate pe stiinta disponibile anterior numai pentru sportivii de elita.

Cu toate acestea, Skulpt, care trebuie,deasemenea, sincronizat prin prin Bluetooth  un smartphone, pare sa necesite o putere mare de presarea pe muschi pentru a functiona in mod eficient.

Gadget-ul are pretul de 99$.