Facebook va sterge pozele sincronizate direct din iPhone sau Android

Facebook va sterge pozele sincronizate direct din iPhone sau Android

Facebook va sterge pozele sincronizate automat din iPhone sau iPad in reteaua sa, aplicatia Moments fiind bagata pe gatul utilizatorilor din lumea intreaga.

In cursul noptii trecute compania Facebook a anuntat ca va incepe sa stearga pozele sincronizate automat din terminalele iPhone sau tabletele iPad, miscarea avand la baza obligarea utilizatorilor sa foloseasca aplicatia Moments pentru a sincroniza automat poze in retea.

In 2012 compania Facebook a implementat in aplicatia Facebook un sistem care permitea incarcarea automata a pozelor din iPhone sau iPad intr-un album secret numit Synced sau Synced from iPhone, acele poze nefiind accesibile public de catre vreo alta persoana in afara noastra.

Incarcarea pozelor in reteaua Facebook era facuta automat pentru a facilita partajarea mai rapida a respectivelor poze de catre utilizatori, ele fiind incarcate automat in momentele in care terminalele nu erau folosite de catre utilizatori, deci procesul nu afecta functionarea aplicatiei.

Pentru ca Facebook vrea sa ne bage pe gat aplicatia Moments, compania a anuntat ca va sterge din serverele sale toate pozele sincronzate automat din terminalele noastre, astfel ca ele vor fi pierdute pentru totdeauna daca nu le descarcati pana pe 7 iulie.

incarcare automata poze Facebook

7 iulie este data limita pana la care utilizatorii pot descarca singuri pozele din reteaua Facebook, insa dupa acea zi ele vor disparea pentru totdeauna si nu vor mai putea fi accesate nici macar de catre compania Facebook, asa ca trebuie sa va ganditi bine daca le mai vreti.

Pozele sincronizate automat din iPhone sau iPad pot fi accesate din versiunea desktop a Facebook, sau din aplicatia Facebook direct prin meniul in care putem administra pozele, asa ca acolo va puteti uita la tot ceea ce mai puteti salva in momentul de fata, daca mai doriti sa salvati ceva.

facebook sterge poze

Pentru a descarca pozele salvate automat din iPhone sau iPad in Facebook, trebuie sa :

  1. Deschideti aplicatia Facebook si accesati pagina profilului vostru. Accesati facebook.com dintr-un browser de pe calculator si accesati pagina profilului vostru.
  2. Accesati sectiunea Photos.
  3. Accesati sectiunea Synced sau Synced from iPhone.
  4. Accesati poza dorita.
  5. Pe iPhone sau iPad apasati butonul din partea dreapta sus, cel cu  trei puncte. Pe calculator, apasati butonul Options care este disponibil in partea stanga jos a ecranului.
  6. Pe iPhone sau iPad alegeti optiunea Save. Pe calculator alegeti optiunea Download.

Tot accesand pozele individual puteti sterge orice poza dorita, sau puteti sterge mai multe din meniul de poze sincronizate, insa ele oricum vor fi sterse automat de catre Facebook dupa 7 iulie, asa ca nu trebuie sa va mai obositi in mod neaparat cu aceasta procedura.

Acum, daca mai doriti sa incarcati automat pozele voastre in Facebook, va trebui sa descarcati aplicatia Moments care este disponibila gratuit urmand acest link.

REVOLUTIA PRETURILOR EMAG! CELE MAI BUNE REDUCERI
  • NicKel

    inca un motiv pentru care nu fac niciodata sync la nimic in nici un fel de “nori”… deci o grija in minus pentru mine 🙂

  • Bogdane

    Sfatul meu, nu dati accept la urcarea pozelor in nici un tip cloud.