iPhone 7 albastru va fi lansat, culoarea space grey va disparea

iPhone 7 albastru dispare din toamna, culoarea albastra urmand a o inlocui pe cea space grey in oferta de produse a companiei Apple.

iPhone 7 albastru va fi lansat anul acesta de catre compania Apple, cei din Cupertino pregatind o noua culoare care sa aduca o schimbare majora in linia de produse vandute in lumea intreaga, culoarea space grey, gri spatial, urmand a disparea complet din oferta sa in toamna.

Vorbim despre iPhone 7 albastru de o intensitate mare, adica un albastru inchis, nu unul deschis, asa cum se intampla in cazul iPod Touch-urilor vandute in momentul de fata de catre compania Apple, schimbarea fiind una pe care foarte multa lume o vede cu ochi buni.

In fiecare an compania Apple s-a jucat cu nuanta space grey folosita in terminalele sale iPhone, iar incepand cu anul 2016 va lansa un iPhone 7 albastru pentru a produce un soc in oferta publica de produse si cu siguranta foarte multa lume va ramane uimita de aceasta schimbare.

In imaginea de mai jos veti putea vedea cum arata un iPhone 7 albastru, culoarea semnand intr-o anumita masura cu unele carcase sau curele vandute de catre compania Apple, aceasta urmand a fi a doua oara cand Apple va folosi o asemenea culoare neobisnuita in terminalele sale iPhone.

According to reliable information from a Chinese supplier, the LCD glass surface of the iPhone 7 to be released by Apple as the next model will be the same as that of the current model. However, a Deep Blue Color will probably be added this time. As a Deep Blue will be added to the current Silver, Gold, and Rose Gold, it is highly likely that the Space Gray will be discontinued, says the informed source.

Singurul iPhone in care compania Apple a oferit carcase colorate este iPhone 5C, iar acel model a avut un succes moderat fata de iPhone 5S, cu care a fost lansat in acelasi timp, asa ca in cazul unui iPhone 7 albastru vorbim cel mai probabil despre o situatie cu mult diferita.

iPhone 7 albastru va fi vandut impreuna cu altele de culoare aurie, roz aurie si argintie, alaturarea de culori fiind una destul de neobisnuita pentru un smartphone al celor din Cupertino, dar desigur ca si acest lucru trebuia sa se intample la un moment dat.

iPhone 7 albastru

Separat de detaliile privind lansarea unui iPhone 7 albastru, sursa informatiilor de astazi sustine ca iPhone 7 va avea acelasi ecran precum iPhone 6S, deci nu vom vedea o schimbare din punct de vedere tehnologic pentru aceasta componenta a produsului Apple.

iPhone 7 albastru

Ca sa fiu complet sincer cu voi, un iPhone 7 albastru ar fi extrem de atractiv pentru foarte multa lume, inclusiv pentru mine, iar motivul principal este dorinta de a avea ceva nou in materie de iPhone, ceva care sa fie diferit fata de ceea ce a lansat Apple in toti acesti ani.

Desigur ca nu sunt un mare fan al acestui albastru inchis, insa cred ca noul iPhone 7 albastru va avea o nuanta putin diferita si va fi mult mai placut si as fi interesat sa cumpar un asemenea model pentru ca mi-ar da intr-adevar impresia ca am ceva nou in mana fata de iPhone 6S.

Voi ce parere aveti despre acest iPhone 7 albastru si cat de dispusi ati fi sa il cumparati ?

37 COMENTARII

  1. Samsung a vândut foarte bine modelul S3 cu același albastru. Mi-a plăcut culoarea aia, și cred că Apple a luat o decizie bună. O fi alb și negru două culori elegante, dar merg și alte culori p un smartphone.

  2. Deja iphone 7 va veni cu bluetooth 5, cu casti wireless deja nu mai ai probleme, deci deja portul jack e pacat sa mai ramana in iphone si chiar si in orice viitor smartphone

  3. Pai trebuie o culoare noua…
    Daca designu nu se schimba macar culoarea, ca atunci cand pui telefonul pe masa sa se vada ca e iph7, Nu @Srb ? Asa cocalarii si frustratii pot iesi in evidenta ???

  4. Ciudata decizie având in vedere ca arată chiar bine 5s 6s space grey, trebuia sa vina cu acest albastru in plus la culori cum a venit cu roz

  5. Gresit. Grey este cea mai urata culoare ever.Spatele lui 5 mi s-a parut cea mai sexy culoare. Deja cu 5s ,l-a deschis prea mult. Fata e ok pe black dar spatele…?! E cel mai urat telefon ever!!!

  6. Apple face mereu chestii contra torentului. Sunt de acord că mai bine lăsau oamenii să își aleagă ceea ce vor ei. Asta apreciez la Android: ai libertatea de a-ți alege ceea ce vrei. La Apple (din păcate) primești ceea ce ți se dă.

  7. Pai ce la android alegi ce culoare vrei?
    Stiu ca vroiam sa imi iau un lumigton si aveau doar pe negru, acum au bagat si alb. Dar nu ai toate culorile pe toate modelele.

  8. Si la android nu cred ca daca te duci la brandul x dai comanda pe ce culoare vrei tu si alegi ce iti ofera nu?
    De exemplu la audi te duci si configurezi dintr-o paleta de culori ceea ce vrei tu

  9. Srb, Motorola are de cativa ani un program numit Moto Maker prin care poti sa iti configurezi telefonul ceva in genul configurari audi-ului. Pe langa culori fata, spate, frame, inclusiv iti graveaza pe el ce vrei tu.
    Da o cautare dupa Moto Maker…

  10. te cred, eu ziceam in caz ca nu vrei moto si vrei o anumita marca…ca lumea android este imensa dar preferintele tale pot fi mici. daca esti o persoana care vrea o anumita culoare dar nu un anumit model/brand de telefon atunci sigur iti gasesti

  11. Ciudat sa cred din moment ce au pus space grey si in mac anu trecut si zvonuri ziceau ca or sa continue trendul si cu macbook pro

  12. Logic pt ca sunt o groaza de branduri care la randul lor au o groaza de modele. Nu ai cum sa concurrzi cu asa ceva, decat…

  13. Trebuia sa porti ochelari de soare! Esti penibil, absolut toata lumea lauda calitatea ecranelor de pe galaxy s6, s7, numai tu sustii cotrariul! Cred ca esti ultimul om care mai crede gogoasa aia cu “retina display”, cum ca ochiul uman nu distinge mai mult de 327 pixeli/inch!