MacBook Pro 2016 cu ecran OLED apare intr-un nou concept

MacBook Pro 2016 cu ecran OLED apare astazi intr-un nou concept care ma face sa cred ca Apple ar trebui sa lanseze acest produs imediat fara sa mai astepte sfarsitul anului, asa cum s-a vehiculat intr-o varietate de zvonuri aparute pana in momentul de fata pe internet.

Alaturat unui iPhone 7 Plus, acest concept pentru MacBook Pro 2016 cu ecran OLED ne dezvaluie cat de bine poate arata noul laptop daca Apple il va crea asa cum isi doresc utilizatorii si nu doar in baza limitarilor pe care ea, designerii si inginerii sai le impun acum.

Zvonurile aparute pana in prezent sustin ideea ca MacBook Pro 2016 va avea un ecran OLED in partea superioara a tastaturii, el inlocuind tastele fizice de care in mod normal utilizatorii se folosesc pentru a controla unele functii ale sistemului de operare in viata de zi cu zi.

In MacBook Pro 2016 acest ecran OLED este vazut acum ca fiind capabil sa permita afisarea unei varietati de informatii din aplicatii, sau direct din sistemul de operare macOS al companiei Apple, insa ramane de vazut cam cat acces vor oferi cei din Cupertino pentru utilizatori.

MacBook Pro 2016 OLED

Daca acest MacBook Pro 2016 s-ar lansa maine pe piata, cred ca foarte multa lume s-ar grabi sa cumpere produsul, chiar daca pretul sau de vanzare este mare, insa ecranul OLED in tastatura ar schimba foarte multe in experienta pe care o poate oferi un asemenea produs.

As cumpara un MacBook Pro 2016 de acest gen cu ecran OLED in tastatura fara sa ma gandesc prea mult si sunt curios ce parere aveti voi cu privire la modul in care a fost gandit acest concept si ceea ce poate oferi o schimbare de acest gen pentru linia de produse a Apple.

Credeti ca va avea succes un MacBook Pro 2016 cu ecran OLED integrat in tastatura ?

MacBook Pro 2016 OLED 1

MacBook Pro 2016 OLED 2

MacBook Pro 2016 OLED 3

MacBook Pro 2016 OLED 4

MacBook Pro 2016 OLED 5

MacBook Pro 2016 OLED 6