Drop Flip este aplicatia gratuita a saptamanii in App Store

Apple a anuntat aplicatia gratuita a saptamanii in cursul noptii trecute in App Store pentru iPhone, iPad si iPod Touch, ea putand fi descarcata gratuit de catre utilizatorii care doresc sa beneficieze de promotie in cursul urmatoarelor 7 zile.

Drop Flip este aplicatia aleasa de catre compania Apple pentru a fi oferita in vederea descarcarii gratuite din App Store, iar in clipul video de mai jos puteti vedea ce fel de gameplay ofera aplicatia pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile noastre dupa instalare.

Creatorii jocului Drop Flip descriu titlul ca unul ce ne permite sa manipulam o varietate de obiecte fizice pentru a ghida o bila spre o galeata care se afla in partea inferioara a fiecarui nivel creat de catre dezvoltatori pentru cei care sunt interesati sa testeze jocul.

Drop Flip is a delightful game chock-full of silly physics contraptions! Move, flip and manipulate obstacles of every shape and size as you accomplish the not-so-simple task of dropping a ball into a bucket.

Obiectele pot fi date la o parte de catre noi, sau pot fi reorientate astfel incat sa ghideze bila spre galeata care o asteapta la finalul fiecarui nivel, complexitatea pozitionarii obiectelor crescand cu fiecare nivel pe care il parcurgem in jocul Drop Flip.

Conform dezvoltatorilor Drop Flip, jocul lor are nu mai putind e 100 de nivele pe care le putem experimenta, jocul fiind unul dintre cele mai complexe oferite intr-un titlu de acest gen, experienta fiind potentata si de un fundal sonor de exceptie special creat pentru titlu.

  • Over 100 crazy fun levels ranging from easy to near-impossible
  • Complex gameplay wrapped in colorful, minimalistic visuals
  • Joyful music with catchy sound effects
  • Game Center leaderboards and achievements
  • Attempt to get a “Ball-in-One” or “Ball-in-Two”
  • Synchronize progress across devices via iCloud
  • Made for absolutely everyone!

Jocul Drop Flip poate fi descarcat gratuit din App store in urmatoarea saptamana urmand acest link.