WhatsApp Messenger permite citarea mesajelor

WhatsApp Messenger ne permite sa citam mesajele trimise sau primite in conversatiile facute de pe iPhone sau Android.

Noaptea trecuta WhatsApp a lansat posibilitatea de a cita mesajele WhatsApp Messenger cu quote-uri direct din aplicatie si direct in conversatiile pe care le purtam cu diversii utilizatori care folosesc cea mai mare retea de mesagerie de pe planeta, cu peste 1 miliard de utilizatori.

Pentru a fi implementata posibilitatea de a cita mesaje in WhatsApp Messenger nu a fost necesara actualizarea aplicatiei cei de la WhatsApp oferind functionalitatea direct din propriile servere, ea fiind acum disponibila pentru toti utilizatorii de pe planeta.

Optiunea de a cita mesaje WhatsApp Messenger este oferita in momentul de fata atat pentru posesorii de terminale iPhone, cat si pentru utilizatorii aplicatiei Android, astfel ca toata lumea se poate bucura de ea chiar din acest moment, la nevoie.

Citarea mesajelor WhatsApp Messenger poate fi facuta atat din conversatii obisnuite, cat si din grupuri de conversatii, practic din orice fel de chat in care exista mesaje sau continut multimedia disponibil, imaginile de mai jos prezentand cat se poate de clar ce se intampla.

Pentru a cita mesaje in WhatsApp Messenger trebuie sa :

  1. Instalati cea mai recenta versiune a aplicatiei WhatsApp Messenger din App Store daca functia nu va apare.
  2. Daca aveti instalata deja aplicatia in terminale, faceti un backup al datelor, stergeti-o si reinstalati-o din App Store.
  3. In fereastra de chat apasati usor pe un mesaj pana va apare meniul contextual.
  4. Apasati optiunea Reply, Raspundeti, iar mesajul va fi citat in campul de introducere de texte.
  5. Introduceti si un text pentru citat, iar apoi trimiteti mesajul.

WhatsApp Messenger citare mesaje

Dupa cum puteti vedea, procedura de citare a mesajelor WhatsApp Messenger nu este chiar atat de complicata si oricine o poate face, astfel ca le veti putea arata prietenilor din nou cand au spus ceva, sau le puteti aduce in atentie din nou un clip video sau o noua poza care a fost publicat/a in conversatia voastra.

Aplicatia WhatsApp Messenger este disponibila pentru descarcare gratuita din App Store urmand acest link.