Movpak – Primul vehicul electric portabil & rucsac cu functii controlate de iPhone

Indiegogo prezinta un nou concept a unui produs 2 in 1, numit Movpak , ce este un vehicul electric portabil si rucsac, ce ofera spatiu de depozitare dar si transport rapid prin oras.

Cu Movpak te poti plimba cu o viteza de pana la 20 de mile pe ora, viteza unei biciclete. Controlul vitezei se realizaza cu ajutorul unei telecomenzi wireless, dar asta nu e tot, caci rucsacul are si alte facilitati. Movpak poate fi folosit drept boxa portabila, la care se poate conecta orice dispozitiv ce reda fisiere audio prin Bluetooth, cat si de incarcator pentru tablete si smartphone-uri cu incarcare WI-FI. Deasemenea, vine si cu un port USB pentru a incarca alte dispozitive.

Pentru cei care se deplaseaza mult noaptea, Movpak a fost echipat si cu LED-uri care semnalizeaza pozitia utilizatorului pentru ceilalti participanti in trafic, dar si lumineaza calea pentru a feri utilizatorul de eventualele obstacole.

Lansarea va fi la sfarsitul acestui an iar Movpak va veni si cu o aplicatie pentru mobil, pentru conectare si control al diverselor functii, iar utilizatorii de iOS sa foloseasca comenzi vocale prin intermediul ruscacului folosind chiar Siri. Deasemenea, aplicatia poate oferi localizare in timp real, in cazul in care rucsacul este furat sau pierdut.

Movpak is the first backpack that can carry everything you need for the day and you at the same time.  It unfolds in one movement into an electric vehicle that goes up to 20 mph with a wireless remote control. Did we mention that you can also charge devices in the Movpak, and on the go? No fumes, no wires, no damage to the environment.