AC2 – o noua tema eleganta si simpla pentru iOS 9

AC2 este o tema lansata in cursul noptii trecute in Cydia pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile celor care ruleaza sistemul de operare iOS 9, ea promitand sa aduca o schimbare substantiala pentru modul in care arata interfata de utilizator a produselor Apple.

In imagina de mai jos puteti vedea exact ce ofera tema AC2, ea schimband in totalitate iconitele aplicatiilor native ale sistemului de operare iOS 9, insa oferind in acelasi timp si cateva schimbari subtile de interfata, inclusiv pentru design-ul badge-urilor pentru aplicatii, un wallpaper special completand schimbarea.

Peste 400 de iconite sunt disponibile in tema AC2 pentru iDevice-uri, iar desi nu exista schimbari majore pentru interfata aplicatiilor, puteti observa ca avem totusi parte de o imbunatatire a modului in care arata totul.

WellCome to AC2.ac2 theme is version off aero candy 2 first aero candy theme is shiny and glossy now.Second ac2 is simple and beautifull.I hope you like it very much, support all ios 7 8 9.Support all iphone and ipad retina and also none retina devices.400+ icon added in theme.

AC2 este disponibila pentru descarcare gratuita din repo-ul BigBoss al Cydia urmand acest link si este compatibila cu iOS 7 – iOS 9.

AC2 tema iOS 9

1 COMENTARIU