iOS 10 beta 1 a fost lansat!

iOS 10 beta 1 a fost lansat cu doar cateva minute in urma de catre compania Apple pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS, acesta fiind primul build oferit pentru noua versiune a sistemului de operare, multe altele urmand a urma pe parcursul verii.

Orice dezvoltator care a avut o versiune beta a iOS 9 instalata in iPhone, iPad sau iPod Touch va putea instala iOS 10 beta 1 direct din meniul Settings > GEneral > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software, update-ul aparand imediat.

Avand in vedere ca versiunea publica beta a iOS 10 urmeaza sa fie lansata in iulie pentru utilizatorii obisnuiti, cei care foloseau iOS 9.x public beta nu se vor putea bucura de acest build pana atunci, asa ca va trebui sa aveti rabdare ca eventualele probleme sa se rezolve.

Trecand de la iOS 9.3.3 la iOS 10 beta 1, compania Apple cere ca 1.9 GB de spatiu sa fie disponibili in iPhone 6S Plus pentru a face actualizarea, dimensiunea fiind mai mica in cazul altor terminale, totul in functie de modelul pe care il aveti.

Pe parcursul acestei seri si maine va voi prezenta toate functiile noi ale iOS 10.

UPDATE: watchOS 3, tvOS 10 si macOS Sierra 10.12 beta 1 au fost lansate.