iOS 10 – clipul video de prezentare

Daca toate informatiile de la iDevice.ro nu va sunt de ajuns pentru a intelege schimbarile oferite de catre compania Apple in iOS 10, ei bine cei din Cupertino au publicat un clip video in care prezinta foarte rapid cateva dintre cele mai importante noutati.

De la widget-uri in LockScreen si pana la noile functii ale Siri, Apple Maps, sau ale aplicatiei Mesaje, compania Apple arata diverse moduri in care noile functii pot imbunatati experienta pe care utilizatorii obisnuiti o au in utilizarea aplicatiilor ce le sunt oferite.

Toate aceste noutati urmeaza sa fie disponibile pentru noi incepand cu iOS 10 beta 1, versiunea finala a iOS 10 urmand a fi lansata in toamna.

https://www.youtube.com/watch?v=PERPpFWHnDM

10 COMENTARII

  1. ma gandesc cu atatea posibilitati din lock screen….ce rost mai are touchid? se pare ca altcineva are multe posibilitati in a interactiona cu telefonul tau fara deblocare….cumva o ia razna, poate cumva asta e viitorul pt touchid pe tot ecranul o data cu iphone 8 de la anul? adica daca faci 3d touch pe notificari si nu esti tu, sa nu mearga??!
    stie cineva daca tot asa este si in android?

  2. Srb.. Ca sa faci toate alea iti trebuie passcode sau touch id.. Cum e la ios 9. Primesti o notificare pe fb messenger sau whatsapp, pe fb messenger dai slide, reply si trebuie sa bagi codu .. La whatsapp nu ti trebuie cod

  3. Deci nimeni nu isi poate bate joc prin mesaje de persoanele din contactele tale? Asta ar fi un exemplu.
    Mi se pare putin cam mult deja la cate poti face fara sa deblochezi telefonul si automat cu multe, vin si posibilitatile de buguri in sistem

  4. Nu cred că poți citi mesajul, ci doar primul rând. În Android (ca de obicei) poți elimina posibilitatea de a vedea conținutul notificărilor. Vezi că ai un email nou, dar nu îl poți deschide pentru un Quick preview..

  5. stiu ca poti da reply la orice mesaj…fara nicio problema. asa cred ca si in ios poti dezzactiva notificarile , dar atunci tot ce au bagat in ios10 devine null aproape. deci nu esti secured in notificari atata timp cat nu esti singurul care poate interactiona cu ele. Daca puneau senzorul de amprente pe tot ecranul si atunci cand vrei sa accesezi notificarile atunci era altceva pt ca recunoastea ca nu este posesorul.
    la fel si cu mail parca poti sa le stergi din notificari…deci oricine isi poate bate joc….deci nu imi place. cumva tre sa aleg ori sa am telefonul cu mine absolut peste tot ori sa dezactivez notificarile ceea ce nu este ok

  6. Apple ar pune senzor de amprentă pe ecran, însă nicio companie nu a inovat ceva în sensul ăsta, așa că Apple nu are ce cumpăra. Probabil că deodată nu se poate implementa un senzor de amprentă total transparent.
    Există riscul ca cineva să acceseze mesajul promit, și să dea reply la acel mesaj, însă riscul este redus, comparativ cu situația în care acel cineva ar avea acces total la sistem.

    Tot ce poți face este să dezactivezi vizualizarea conținutului notificarilor.