Prima Pagina Microsoft Microsoft XBOX ONE S apare in primele imagini

Microsoft XBOX ONE S apare in primele imagini

Microsoft XBOX ONE S este o noua versiune a celebrei console XBOX ONE lansata de catre americani, iar mai jos puteti vedea prima imagine a noului produs, ea aparand cu doar cateva ore inainte ca presentarea sa oficiala sa aiba loc in cadrul unei conferinte E3 din SUA.

Microsoft XBOX ONE S urmeaza sa aduca un design mult mai compact pentru linia de console XBOX ONE a celor de la Microsoft, ea urmand a fi deasemenea si cu pana la 40% mai mica in dimensiuni, culoarea alba fiind implementata pentru a-i oferi putina eleganta.

Partea cea mai buna a Microsoft XBOX ONE S este ca ea vine cu suport pentru vizualizarea de clipuri video 4K si continut HDR, deci utilizatorii care au televizoare suficient de puternice vor putea vedea continut de calitate mult mai buna pe aceasta noua consola a Microsoft.

In continuare, Microsoft XBOX ONE S urmeaza sa ofere si HDD-uri de pana la 2 TB pentru a salva continut, iar un nou tip de controller urmeaza sa fie oferit pentru a imbunatati experienta de control si de joc, un stand special pentru a plasa acest controller fiind deasemenea integrat in pachet.

Deocamdata nu se stie cand urmeaza sa fie lansata noua consola Microsoft XBOX ONE S, insa se speculeaza ca ea urmeaza s coste 300 de dolari in versiuena cu un HDD de 500 GB, pretul fiind rezonabil pentru un produs care are parte de o actualizare destul de interesanta.

Desi oficial Microsoft XBOX ONE S nu a fost prezentata, un reprezentant al celor de la Microsoft a confirmat faptul ca imaginea este reala, iar in cateva ore vor veni si toate detaliile cu privire la noul produs al celor de la Microsoft.

Microsoft XBOX One S

 • EMP83

  Sunt foarte nerăbdător sa vad ce poate aceasta consolă și dacă se merită să fac upgrade-ul de la xbox one.

 • Srb Srb

  nu ai de ce…fiind xbox one S, adica doar pt dimensiuni si niste 4k…

 • EMP83

  Tocmai “niște 4k” ma interesează. Pentru a putea rula jocuri în 4k are nevoie de un hardware mai puternic. Un hardware mai puternic este ce mai interesează pentru ca în principiu ar trebui sa avem o calitate a imaginii mult mai buna.

 • ionut

  ce jocuri pe console ruleaza jocuri 4k?

 • Sic Jonathan Jny

  Esti constient ca dai banii degeaba(consola) pe ceva care o sa se lanseze in viitor(cateva jocuri)…

 • Costin Rosu

  nu suna rau o consola care sa ruleze jocuri in 4K dar problema va fi pretul. in nici un caz, in momentul de fata cel putin, nu o sa fie posibil sa se lanseze o consola care sa aiba output 4K nativ in jocuri si care sa coste sub 600-800 USD in cel mai bun caz. luati un exemplu simplu, o placa grafica pentru PC care sa tina 4K in jocuri decent costa 700USD (1080 FE de exemplu care tine Witcher 3 in 4K ultra undeva la 30-40 fps). sa zicem ca un chip grafic pentru consola va costa undeva la minimum 350-400 USD… la care se adauga costurile celorlalte componente + costul de productie.. weeeell..nu o sa costa 300 USD

 • Srb Srb

  omule VA RULA content 4k!! nu vei juca 4k ..pt 4k iti tre hardware mult mai bun, adica peste 2-3 ani

 • Srb Srb

  aici e vorba sa ruleze content 4k, adica filme etc
  Jocuri poate pe viitoarea consola de peste 2-3 ani

 • Costin Rosu

  yup, i know dar multi spera la o consola care sa ruleze jocuri in 4k… pentru continut 4k, un Shield Android TV este mai mult decat suficient, singurul downside este ca nu are loc de blueray disk daca mai foloseste cineva asa ceva 🙂

 • Bogdane

  “vizualizarea de clipuri video 4K si continut HDR”. Nu scrie nicaieri ce rulat jocuri 4k.

 • EMP83

  Este vorba sa ruleze jocuri pe rezoluția 4k.

 • Srb Srb

  aceasta consola nu o sa ruleze jocuri 4k. Aici este vorba ca noua consola o sa o poti folosi pt vizualizare video 4k etc..adica o sa suporte acea rezolutie. deci stai cuminte cu consola ta, asta in caz ca nu vrei una mai slim si mai usoara

 • EMP83

  Cine crezi ca cumpara consola numai pentru ca poate reda conținut 4k? Cu siguranță nimeni. Este o consola de jocuri asa ca nu cred ca Microsoft va lansa un upgrade doar pentru conținut multimedia.
  Poate ca ai dreptate, poate ma înșel insa daca este asa atunci este o prostie ca nu o va cumpăra decât cei care nu au xbox și își doresc unul.

 • Srb Srb

  o sa vezi in 30 min

 • Srb Srb

  ai vazut da? e oficial gata, deci stai calm cu al tau
  Cand jocurile vor rula la 4k nu va fi un xbox one S, va fi alta denumire la fel si la playstation va fi probabil numit PS5, si va fi un event mult mai mare

 • Costin Rosu

  http://www.theverge.com/2016/6/13/11911184/microsoft-xbox-one-s-announced-price-specs-e3-2016 : there’s 4K Ultra HD video support (including 4K Ultra HD Bluray) and HDR capabilities for both gaming and video

  so yeah, no 4K gaming, only video playback. interesant este HDR pentru jocuri/video dar va trebui sa ai un TV cu suport HDR

 • EMP83

  Din păcate ai avut ddreptate, deci nu fac upgrade-ul.

 • EMP83

  Se pare ca la anu totuși vom avea o consola capabila sa ruleze jocuri 4k.