iOS 10 permite editarea pozelor in format RAW

Una dintre schimbarile importante ale iOS 10 despre care compania Apple nu a vorbit in cadrul WWDC 2016, este posibilitatea de a edita poze in format RAW, adica formatul in care poze se vede, teoretic, cel mai bine si care necesita cele mai multe resurse pentru editare.

Aparatele foto DSLR si unele camere pentru smartphone-uri permit inregistrarea si salvarea de poze in format RAW, iar acum compania Apple va oferi optiunea de a edita aceste poze inclusiv din iOS 10, lucru care va bucura cu siguranta foarte multi utilizatori.

Acum utilizatorii vor putea conecta o camera externa la iPad, de exemplu, vor putea vedea fisierele existente in ea si vor putea edita pozele in format RAW in doar cateva secunde, foarte simplu si rapid.

iOS 10 RAW

Articolul precedentUrmareste intreaga conferinta Apple in doar 7 sau 10 minute
Articolul următorDescarca noul iOS 10 wallpaper pentru iPhone si iPad
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.