Bye Bye WiFi – Vodafone ofera internet gratuit in roaming

6

Bye Bye WiFi este o noua campanie promotionala lansata in cursul acestei zile de catre operatorul de telefonie mobila Vodafone Romania, el oferindu-le clientilor internet gratuit in roaming pentru a putea uita de cautarea constanta a retelelor Wi-Fi pentru a beneficia de internet.

In cadrul campaniei Bye Bye WiFi, de internet gratuit in roaming beneficiaza clientii care incheie sau reinnoiesc un abonament din categoria Super Red, Red sau Smart, ei beneficiind de gratuitate la internet in roaming timp de pana la trei luni, in functie de abonamentul incheiat.

Dupa expirarea acestei perioade de gratuitate pentru internet in roaming, clientii care au optiunea Bye Bye WiFi activa vor plati intre 3 si 5 euro lunar pentru ea si vor primi intre 3 GB si 5 GB de trafic de internet in roaming, plus alte beneficii pe care cei de la Vodafone le au listate.

Ca sa fiu complet sincer, optiunea Bye Bye WiFi mi se pare una extrem de interesanta, care te poate scuti de a cauta retele Wi-Fi, sau de a cumpara o cartela de internet pentru a putea fi mereu conectat la lumea virtuala, sau la prietenii care au ramas in tara, ori sunt in preajma voastra.

Optiunea Bye Bye WiFi este disponibila pentru toti cei interesati sa incheie sau sa reinnoiasca unul dintre abonamentele mentionate anterior, iar mai jos aveti toate detaliile oferite de catre Vodafone.


“Sub sloganul „Bye Bye WiFi”,

Abonatii Vodafone Romania beneficiaza de trafic gratuit, nelimitat, in tara si in roaming

  • Utilizatorii care semneaza sau reinnoiesc un abonament Super Red, Red sau Smart au pana la trei luni de internet nelimitat gratuit in tara si in strainatate   
  • Abonatii se bucura de beneficii duble de date, voce si SMS in roaming, precum si de telefoane de top la preturi care pornesc de la zero Euro

Bucuresti, Romania 16 iunie 2016 – Prin noua campanie derulata sub sloganul „Bye Bye WiFi”, utilizatorii Vodafone Romania beneficiaza de trafic gratuit nelimitat de internet in tara si in strainatate, timp de doua sau de trei luni, in functie de tipul de contract, la achizitionarea sau reinnoirea abonamentelor Super Red, Red si Smart.

„Invitam toti abonatii nostri sa spuna Bye Bye WiFi, sa scape de grija cautarii de retele wireless sau de parole si sa se bucure de avantajele Supernet 4G, reteaua certificata si garantata pentru toti utilizatorii, fara sa se mai gandeasca la traficul consumat. Dorim sa le oferim o experienta superioara de utiizare nu doar in tara, dar si in roaming, astfel ca am dublat beneficiile de date, voce si SMS si pentru romanii care calatoresc, in vacanta sau pentru afaceri”, a declarat Andrea Rossini, Director, Consumer Business Unit, Vodafone Romania.

Toti utilizatorii care achizitioneaza sau reinoiesc un abonament promotional Super Red, Red si Smart pot activa optiunea Bye Bye WiFi si primesc un pachet de beneficii care ii ajuta sa renunte la cautarea unei conexiuni WiFi.

Astfel, pentru abonamentele Smart, utilizatorii beneficiaza gratuit, in primele doua luni, de optiunea ByeBye WiFi, iar dupa aceasta perioada vor plati 3 Euro pentru 2GB suplimentari de trafic de date.

Pentru abonamentele RED, clientii primesc gratuit, in primele trei luni, optiunea Bye Bye WiFi, precum si minute si date duble, in roaming. Dupa perioada de trei luni, abonatii vor plati 5 Euro pentru 5GB suplimentari si isi vor pastra si beneficiile duble in roaming.

Pentru abonamentele Super RED, optiunea gratuita Bye Bye WiFi de trafic nelimitat este valabila timp de trei luni de la activare, pentru consumul de date efectuat pe teritoriul Romaniei, si timp de zece zile din primele trei luni de la activare, pentru consumul de date efectuat in Uniunea Europeana, Turcia, Albania, Elvetia, Gibraltar, Insulele Reunion, Islanda, Liechtenstein si Norvegia . Dupa perioada de trei luni, abonatii vor plati 5 Euro pentru 5GB suplimentari.

Optiunea poate fi dezactivata oricand, prin intermediul aplicatiei MyVodafone sau pe site-ul www.vodafone.ro.

De asemenea, utilizatorii beneficiaza si de o varietate de terminale de top, la pretul de zero Euro – Vodafone Smart Speed 6 pentru Super RED Duo 19, Samsung Galaxy J1 (2016) pentru Super RED Duo 25 si Samsung Galaxy J5 pentru Super RED Duo 35.

Noile abonamente sunt promovate printr-o campanie de comunicare construita in jurul sloganului „Bye bye wi-fi”, ce incurajeaza utilizatorii sa se bazeze pe propriul terminal mobil pentru consumul de date, fara a mai fi recurge la conexiunile WiFi din locurile publice. Campania se desfasoara in mediile ATL, outdoor, print, online si TV.

Mai multe informatii despre noile abonamente sunt disponibile pe pagina www.vodafone.ro/abonamente.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii din lume, care ofera o gama de servicii ce include voce, mesaje, date si comunicatii fixe. Vodafone are divizii in 26 de tari, 58 de retele partenere in intreaga lume si operatiuni de broadband fix in 17 tari. La 31 martie 2016, Vodafone avea 462 de milioane de utilizatori ai serviciilor mobile si 13,4 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.com.”