De ce nu apare update la iOS 10 pe iPhone sau iPad ?

Dupa lansarea iOS 10 beta 1 am observat foarte multi oameni care se intreaba de ce nu le apare in aplicatia Settings o notificare prin care sa li se spuna sa faca update la iOS 10, iar acest lucru este normal avand in vedere toate informatiile din ultimele zile privind iOS 10.

Dupa cum v-am spus si in articolul in care va explicam cum puteti instala iOS 10 in iPhone sau iPad, aceasta versiune a sistemului de operare este deocamdata disponibila doar in format beta pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS, deci nu si pentru utilizatorii obisnuiti.

Avand in vedere ca iOS 10 este oferit deocamdata doar in format beta, el nu are cum sa apara in meniul Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software, decat daca instalati manual un profil de dezvoltatori prin articolul mentionat mai sus privind instalarea iOS 10.

In lipsa unui asemenea profil veti avea posibilitatea de a instala iOS 10 abia in toamna acestui an, in momentul in care compania Apple va lansa public noua versiune a sistemului de operare, ea fiind in acel moment pregatita pentru a fi utilizata de catre utilizatori obisnuiti.

Daca aveti si alte intrebari in legatura cu acest subiect, le astept in comentarii.