HUD: Este cel mai recent dispozitiv ce lupta impotriva cancerului de piele

 Asa cum sugereaza si titlul HUD este cel mai recent instrument ce detecteaza si lupta impotriva cancerului de piele. HUD este un obiectiv cu grad medical care se ataseaza la orice smartphone, permitandu-va sa faceti poze extrem clare ale alunitelor pe piele.

hud dispozitiv de detectare a cancerului de piele

Aplicatia First Derm ce insoteste dispozitivul va va invata cum sa detectati din timp cancerul de piele,in special daca stiti ca aveti alunite ce ar putea fi canceroase, reamintindu-va in timp cand sa refaceti testul si va permite sa partajati imaginile unui dermatolog pentru evaluare.

Up to 95% of skin cancer deaths are preventable if they’re detected early. HÜD enables early detection through enhanced self-screening.

Realitatea este ca toate alunitele trebuie considerate periculoase, pana la proba contrarie. 1 din 5 americani dezvolta cancer de piele in timpul vietii lor, ducand la moartea a peste 12.000 de oameni in fiecare an. Cancerul de piele nu este doar o problema pentru persoanele in vârstă sau cu pielea deschisa, toate persoanele de toate varstele si tonurile pielii sunt sensibile. Dar există speranta: detectarea timpurie creste foarte mult sansele de supravietuire.

Iata cum amplasezi si cum functioneaza HUD :

hud cum functioneaza

Aplicatia va va educa cu privire la semnele de avertizare ale cancerului de piele, astfel incat veti sti la ce anume sa va uitati si caror semne sa le acordati mai multa atentie. Aplicatia stocheaza, de asemenea, o arhiva detaliata a imaginilor Hud. Atunci cand doriti sa le evaluati, trimiteti-le medicului dermatolog.

Pretul este de 79.95$, pe site-ul Dermlite.