Prima Pagina iPhone 7 iPhone 7 a intrat in productie in China

iPhone 7 a intrat in productie in China

iPhone 7 a intrat in productie in fabricile Pegatron din China, partenerul companiei Apple avand sarcina de a produce acest model cu ecran de 4.7 inch, asta in timp ce Foxconn a primit contractele pentru a fabrica atat acest model, cat si iPhone 7 Plus, cu ecran de 5.5 inch.

Pegatron este unul dintre partenerii clasici ai companiei Apple, el ocupandu-se de asamblarea terminalelor iPhone, dar si a unor tablete iPad, Apple bazandu-se de foarte multa vreme pe Pegatron pentru a ii livra terminale ce sunt vandute pe pietele globale.

iPhone 7 a intrat in productie de test atat la Pegatron, cat si la Foxconn inca de la jumatatea lunii trecute, iar acum productia incepe cu un numar mic de unitati asamblate zilnic, insa ea urmeaza sa creasca in urmatoarele saptamani si luni, pana in septembrie.

Foxconn producea anul trecut aproximativ 500.000 de unitati ale iPhone 6S si iPhone 6S Plus pe zi, Pegatron completand aceasta cantitate cu intre 100.000 si 200.000 de unitati zilnic, iar anul acesta Apple incearca probabil sa acopere cat mai mult din cerere chiar din ziua lansarii.

Din moment ce productia a inceput acum, chiar si in cantitati mai mici, este clar ca Apple vrea sa aiba cat mai multe terminale disponibile in primul val de lansari pentru a putea acoperi cat mai multe piete si a se putea lauda cu vanzari cat mai mari.

Cei de la Apple au mari probleme cu vanzarile in momentul de fata, iar o lansare in 15 – 20 de tari, in loc de 10 cat era limita normala, i-ar permite companiei Apple sa-si depaseasca recordul de vanzari stabilit in cursul anului trecut.

 • mircea

  Măcar asa sa bată si ei un redord

 • florinbss

  Daca acum deja le asambleaza, cand instaleaza ios 10 vesiunea finala?
  De fapt care e procedura?

 • Srb Srb

  o sa vanda foarte multe in primul weekend/saptamana si dupa o sa reduca, toata lumea asteapta ip8

 • Srb Srb

  pai iphone 7 vine by default cu ios10 la sf lui sept primul val.
  iOS10 probabil va fi valabil pt restul device’urilor compatibile dupa eventul din septembrie, probabil pe la mijlocul lunii

 • radu

  Florinbbs intreba defapt, cand pun ios 10 pe iphone 7 care se produc acum, daca ios 10 abia este lansat in teste ?

 • radu

  Scuze, florinbss, nu am fost atent !

 • Viorel Predatorul

  Iphone 7 va veni cu iOS 11 🙂

 • gigi

  Cele instalate astazi vor veni cu Ios 9 3 2 lasand astfel si optiunea de a alege daca vrei sa faci update la ios10 sau nu. Desi putin probabil sa fie asa ar fi fost mai bine, poate nu vrei sa faci update, cel putin deocamdata

 • Lol, nu va fi vreun iPhone 7 livrat cu altceva decat iOS 10.

 • Srb Srb

  yaaaaaaaaaaaaaaaaa 😀

 • sudteamromania

  Acum se ansambleaza baieti, pana ajunge sa fie bagat la cutie trece prin instalarea de iOS, teste, șamd!

 • amfetamin

  Sau 7S. Esti sigur 100% ca se va numi iphone 8 cel de la anul?

 • Srb Srb

  pai vedem, daca iphone 7 va avea ce spun zvonurile in proportie de 90% atunci este clar ca se va numi iphone 8 cel de la anu si va veni cu schimbarile majore pt aniversarea de 10 ani

 • gigi

  Nu conteaza cum se va numi, important este sa implementeze tehnologia pe care o asteapta lumea ca daca va dezamagi si la anul… Eu unul ma indoiesc ca vor reusi sa faca un update atat de urias daca iphone 7 nu aduce schimbari majore. Dupa ce se tot asteapta de la iphone 8 ar trebui sa fie net superior celorlalte modele si atunci cu ce pret il vei comercializa? Trebuie sa fie atunci si o diferenta destul de mare de pret intre ele.

 • florinbss

  Eu tot nu m-am lamurit cu 2 lucruri:
  1) Daca acum se asambleaza iphone 7 cu ce sistem de operare il testeaza: cel final 9.3 sau cel beta pt dezvoltatori ios 10;
  2) La lansarea iphone 7 se lanseaza si ios 10 final. Mai au timp sa testeze combinatia iphone 7 si ios 10 final suficient sau primi cumparatori vor fi cobai de testare?

 • unixes

  Mai sunt 3 luni pana la lansarea iPhone-ului, deci au timp destul pentru teste, pentru inca 4-5 beta. Ca in ultimul timp scot doar versiuni cu erori de parca ar avea ingineri ce nu au terminat nici liceul, asta e altceva, nu tine de faptul ca nu ar avea timp.