iPhone 7 a intrat in productie in China

iPhone 7 a intrat in productie in fabricile Pegatron din China, partenerul companiei Apple avand sarcina de a produce acest model cu ecran de 4.7 inch, asta in timp ce Foxconn a primit contractele pentru a fabrica atat acest model, cat si iPhone 7 Plus, cu ecran de 5.5 inch.

Pegatron este unul dintre partenerii clasici ai companiei Apple, el ocupandu-se de asamblarea terminalelor iPhone, dar si a unor tablete iPad, Apple bazandu-se de foarte multa vreme pe Pegatron pentru a ii livra terminale ce sunt vandute pe pietele globale.

iPhone 7 a intrat in productie de test atat la Pegatron, cat si la Foxconn inca de la jumatatea lunii trecute, iar acum productia incepe cu un numar mic de unitati asamblate zilnic, insa ea urmeaza sa creasca in urmatoarele saptamani si luni, pana in septembrie.

Foxconn producea anul trecut aproximativ 500.000 de unitati ale iPhone 6S si iPhone 6S Plus pe zi, Pegatron completand aceasta cantitate cu intre 100.000 si 200.000 de unitati zilnic, iar anul acesta Apple incearca probabil sa acopere cat mai mult din cerere chiar din ziua lansarii.

Din moment ce productia a inceput acum, chiar si in cantitati mai mici, este clar ca Apple vrea sa aiba cat mai multe terminale disponibile in primul val de lansari pentru a putea acoperi cat mai multe piete si a se putea lauda cu vanzari cat mai mari.

Cei de la Apple au mari probleme cu vanzarile in momentul de fata, iar o lansare in 15 – 20 de tari, in loc de 10 cat era limita normala, i-ar permite companiei Apple sa-si depaseasca recordul de vanzari stabilit in cursul anului trecut.

16 COMENTARII

  1. pai iphone 7 vine by default cu ios10 la sf lui sept primul val.
    iOS10 probabil va fi valabil pt restul device’urilor compatibile dupa eventul din septembrie, probabil pe la mijlocul lunii

  2. Cele instalate astazi vor veni cu Ios 9 3 2 lasand astfel si optiunea de a alege daca vrei sa faci update la ios10 sau nu. Desi putin probabil sa fie asa ar fi fost mai bine, poate nu vrei sa faci update, cel putin deocamdata

  3. pai vedem, daca iphone 7 va avea ce spun zvonurile in proportie de 90% atunci este clar ca se va numi iphone 8 cel de la anu si va veni cu schimbarile majore pt aniversarea de 10 ani

  4. Nu conteaza cum se va numi, important este sa implementeze tehnologia pe care o asteapta lumea ca daca va dezamagi si la anul… Eu unul ma indoiesc ca vor reusi sa faca un update atat de urias daca iphone 7 nu aduce schimbari majore. Dupa ce se tot asteapta de la iphone 8 ar trebui sa fie net superior celorlalte modele si atunci cu ce pret il vei comercializa? Trebuie sa fie atunci si o diferenta destul de mare de pret intre ele.

  5. Eu tot nu m-am lamurit cu 2 lucruri:
    1) Daca acum se asambleaza iphone 7 cu ce sistem de operare il testeaza: cel final 9.3 sau cel beta pt dezvoltatori ios 10;
    2) La lansarea iphone 7 se lanseaza si ios 10 final. Mai au timp sa testeze combinatia iphone 7 si ios 10 final suficient sau primi cumparatori vor fi cobai de testare?

  6. Mai sunt 3 luni pana la lansarea iPhone-ului, deci au timp destul pentru teste, pentru inca 4-5 beta. Ca in ultimul timp scot doar versiuni cu erori de parca ar avea ingineri ce nu au terminat nici liceul, asta e altceva, nu tine de faptul ca nu ar avea timp.