iPhone SE inca este greu de gasit in magazine

iPhone SE a fost lansat la sfarsitul lunii martie, de catre compania Apple si a fost primit foarte bine in lumea intreaga, el fiind greu de gasit in magazinele fizice, cat si cele online, iar la peste 2 luni si jumatate din acel moment, stocurile nu sunt chiar atat de bune.

Se pare ca in momentul de fata Apple inca nu reuseste sa acopere cererea de pe piata pentru iPhone SE, smartphone-ul fiind disponibil cu livrare la minim 10 zile de la plasarea unei comenzi in magazinul online al celor din Cupertino, situatia fiind una destul de interesanta.

Foarte multa lume a spus ca iPhone SE nu se vinde in cantitati foarte mari, insa iata ca lucrurile nu stau chiar asa, iar terminalul este greu de gasit in multe zone de pe planeta in magazinele Apple, sau in magazinele unor operatori de telefonie mobila, Apple crescand acum cateva saptamani productia pentru acest model.

iPhone SE este primul smartphone cu ecran de 4 inch lansat de catre compania Apple din 2014 incoace, iar el se dovedeste a fi mult mai popular decat si-ar fi imaginat foarte multi analisti din diverse zone de pe planeta, compania Apple fiind, aparent, luata prin surprindere de cerere.

Situatiile de acest gen sunt similare cu cele din toamna, cand se lanseaza modelele principale de terminale iPhone, iar ofera va acoperi cel mai probabil cererea inainte ca iPhone 7 si iPhone 7 Plus sa fie lansate oficial pe piata.

iPhone SE cerere