Cum reinstalezi aplicatiile native sterse din iOS 10

Saptamana aceasta v-am spus ca iOS 10 sterge aplicatiile native ale iPhone, iPad si iPod Touch, dar si ca stergerea este de fapt doar o ascundere a lor, compania Apple spunandu-ne ca aplicatiile ramand efectiv in continuare in terminalele noastre, ele fiind doar ascunse.

De acest lucru va puteti da foarte usor seama cand incercati sa reinstalati aplicatiile native sterse din iOS 10, iar asta pentru ca simpla apasare a butonului de descarcare va genera imediat afisarea aplicatiei in terminale si optiunea de a le deschide, fara a astepta ca ele sa se descarce.

Practic, apasarea butonului de descarcare a unei aplicatii native, sterse in prealabil, nu face altceva decat sa afiseze din nou acea aplicatie in terminalele noastre, deci totul se intampla in mai putin de o secunda, asa ca puteti avea imediat inapoi orice aplicatie nativa ascunse in prealabil.

V-am spus deja ce aplicatii native puteti sterge in iOS 10, compania Apple incarcandu-le deja pe acestea in App Store, astfel ca toate sunt disponibile pentru reactivare, ele fiind afisate primele in toate rezultatele de cautari, Apple avand grija de acest lucru.

Daca totusi aveti nevoie de link-uri catre toate aplicatiile native ascunse in iOS 10, ei bine mai jos aveti listata fiecare aplicatie in parte cu link direct catre ea in App Store.

Lista aplicatii native din App Store