Memrise este cea mai buna aplicatie a saptamanii in App Store

Apple a anuntat cea mai buna aplicatie a saptamanii in App Store in cursul zilei de ieri, cei din Cupertino promovand un titlu grozav pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile utilizatorilor din lumea intreaga.

Memrise este cea mai buna aplicatie a saptamanii in App Store aleasa de catre compania Apple pentru promovare in App Store, iar dupa cum puteti vedea din clipul video de mai jos, vorbim despre o aplicatie axata pe educatie, ea ajuntand utilizatorii sa invete noi limbi straine.

Conform dezvoltatorilor aplicatiei Memrise, aceasta are disponibile cursuri care ne ajuta sa invatam peste 100 de limbi straine,  ele fiind structurate intr-un asa mod incat stimuleaza invatarea cat mai rapida a cuvintelor si frazelor uzuale pentru fiecare limba in parte.

Explore over 100 languages and hop on board a learning journey that is fuelled by memory Science. Our adaptive engine tracks your progress and helps you review just at the right time: it’s rocket fuel for your mind! Multiple game modes boost different aspects of your memory and keep you flying high on your learning journey.

Memrise are implementate inclusiv o serie de jocuri distractive care fac procesul de invatare mult mai usor, aplicatia fiind gandita in baza celor mai noi tehnologii disponibile, astfel ca, teoretic, ar trebui sa invatati extrem de rapid limbile straine dorite, direct de pe iDevice-uri.

  • Courses that help you learn languages as they are naturally used by native speakers
  • Games, goals and rewards that turn language learning into a smooth and easy ride
  • Powered by the latest learning technology that guarantees effective learning
  • Over 100 languages and topics to choose from, learn any of them for free!

Memrise este disponibila pentru descarcare din App Store urmand acest link.