Prima Pagina iOS 9 Cum instalezi iOS 9.3.3 public beta 3

Cum instalezi iOS 9.3.3 public beta 3

iOS 9.3.3 public beta 3 a fost lansat cu doar cateva zeci de minute in urma de catre compania Apple pentru utilizatorii de iPhone, iPad si iPod Touch-uri din lumea intreaga, astfel ca oricine este dispus sa testeze un beta build o poate face incepand din acest moment.

V-am spus si in aceasta seara ca iOS 9.3.3 public beta 3 aduce doar bug fix-uri si imbunatatiri generale ale performantelor, compania Apple evitand sa se complice prea mult cu noutatile pentru aceasta versiune a sistemului de operare dedicat iDevice-urilor.

Instalarea iOS 9.3.3 public beta 3 poate fi facuta de catre oricine deoarece Apple a deschis programul beta de testare publica pentru toti posesorii de iPhone, iPad sau iPod Touch-uri, astfel ca nu exista limitari pentru utilizatori din vreun punct de vedere, asa ca nu trebuie sa va faceti griji.

Inainte de a incepe iOS 9.3.3 public beta 3 pe iPhone, iPad si iPod Touch asigurati-va ca aveti minim 1.2 – 1.8 GB de spatiu de spatiu disponibil deoarece instalarea nu va necesita descarcarea a doar cateva sute de MB, iar in final trebuie sa va spun sa faceti totul printr-o conexiune WiFi deoarece veti avea de descarcat un fisier mare.

 1. Acceseaza aceasta pagina.
 2. Logheaza-te cu Apple ID-ul tau.
 3. Alege iOS si fa scroll in jos pana vezi optiunea Download Profile.
 4. Apasa butonul Download Profile.
 5. In momentul in care ti se cere instalarea unui profil de securitate, apasa butonul Install.
 6. Acum vei vedea un mesaj de alerta care cere o repornire a terminalului, el trebuind acceptat.
 7. Dupa repornire navigheaza in Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software si alege optiunea Download and Install, Descarca si Instaleaza.

La finalul acestui proces veti avea iOS 9.3.3 public beta 3 instalat in iPhone, iPad si iPod Touch, insa trebuie sa fiti rabdatori deoarece descarcarea fisierelor va necesita timp, iar instalarea nu va fi chiar atat de rapida precum va imaginati.

Daca aveti alte probleme si intrebari, le astept in comentarii.

 • razvan

  Poti face aceasta instalare daca ai ios 10 beta 1 instalat??

 • vali

  Merge Stie Cineva..?

 • vali

  Am incercat dar Nimic…!! 🙁

 • Fresk

  As fi mai bucuros daca ar lansa ios10 developer beta 2(si restul)

 • vali

  Panaramă de Ios 10 beta…!!!!!

 • NarcisB

  Se mișcă mai frumos și fluid pe 6s.r

 • Cas

  https://beta.apple.com/sp/betaprogram/welcome. Zaone, nu pot instala beta 3 , nu apare nimic cu Download profile , ca altădată , doar ceva legat de iOS 10,am deschis si cu safari dar degeaba

 • Ai iOS 10 si vrei sa instalezi iOS 9.3.3 public beta 3 ? Normal ca nu se poate…

 • cas

  Am 9.3.2 acum zaone, acum se Descarcă ,i-am dat de cap cu linkul copiat in chrome, ciudat ca in safari nu apărea Download profile

 • cas

  Linkul ce l-am pus mai devreme era exact ce îmi apărea mie , fără sa am iOS 10, doar 9.3.2

 • cas

  Am avut 10 dar am revenit la 9.3.2 după câte figuri a făcut , doar la început a părut OK , acum testez 9.3.3 beta 3😜