iPhone 7 va avea design-ul iPhone 6S, vine fara port audio

iPhone 7 cu acelasi design precum iPhone 6S si fara port audio de 3.5mm va fi lansat de catre compania Apple in toamna acestui an pe piata, informatia venind de la surse credibile, o publicatie americana cu multe zvonuri corecte in trecut oferind aceste noi detalii cu privire la terminalul celor de la Apple.

iPhone 7 va veni fara dungile care despart a sa carcasa, asa cum se intampla in cazul iPhone 6S, iar separat de portul audio de 3.5mm nu vor exista alte noutati, cei de la Apple pregatind totusi o surpriza interesanta pentru viitorii sai clienti, iPhone 7 urmand a fi rezistent la apa, asa cum ne-au spus atat de multe zvonuri.

Avand in vedere sursa informatiilor de astazi, este clar ca nu trebuie sa ne asteptam la un iPhone 7 care vine cu un design radical nou, insa schimbarile interne vor fi mari si probabil vor convinge multi utilizatori sa nu treaca cu vederea acest dispozitiv, lucru pe care si-l doreste compania Apple.

Pe de alta parte, sursa informatiilor de astazi pare sa confirme faptul ca iPhone 7S va avea un ecran care acopera intregul panou frontal, acesta urmand a fi OLED, Jony Ive dorind de ani de zile sa creeze un asemenea smartphone, iar Tim Cook pare sa ii ofere in sfarsit ocazia de a o face.

For years, Apple Chief Design Officer Jony Ive has expressed a desire for the iPhone to appear like a single sheet of glass, according to people familiar with the matter. The current design ideas for the 2017 iPhones are expected to push the handsets in that direction by eliminating much of the bezel around the display, with the OLED screen.

Revenind la iPhone 7, dimineata v-am spus ca Apple va include o pereche de casti EarPods care au un conector audio de 3.5mm, insa un adaptor pentru portul Lightning va fi deasemenea disponibil pentru a linisti utilizatorii care au cheltuit sume serioase pe casti care au jack audio de 3.5mm.

Separat, stim ca iPhone 7 va avea o camera mai mare, ca el va fi rezistent la praf, sau ca o versiune albastra va fi disponibila pentru achizitie, compania Apple urmand deasemenea a oferi si un model cu 256 GB spatiu de stocare, seria putand fi vanduta cu minim 32 GB spatiu de stocare de anul acesta.

In cazul iPhone 7 Plus vorbim despre aproximativ aceleasi schimbari, diferente majore avand la baza faptul ca acest terminal ar trebui sa aiba o camera duala, dar si un chip A10 cu 3 GB RAM, asa ca ne asteapta o toamna destul de interesanta in lumea Apple, din aceste puncte de vedere.