FRF.ro a fost spart de hackeri, umilinta cu Albania continua

FRF.ro a fost, in aparenta, spart de hackeri albanezi in cursul acestei zile, ei tinand sa ne aduca aminte de faptul ca nationala lor de fotbal si-a dorit mult mai multe de la EURO 2016, asa ca a reusit sa castige meciul disputat cu nationala Romaniei in cursul serii de duminica.

Mai jos puteti vedea cum arata website-ul FRF.ro in momentul in care a fost spart de catre hackeri, ei publicand si un clip video YouTube prezentat ca fiind unul motivational pentru jucatorii care au reusit sa obtina o victorie istorica in fata reprezentantivei de fotbal a Romaniei.

Din punctul meu de vedere, spargerea website-ului FRF.ro este o completare a umilintei pe care nationala de fotbal a Romaniei a suferit-o pe teren in cursul serii de duminica, albanezii demonstrand ca sunt capabili sa se lupte cu adevarat pentru ceea ce isi doresc, in timp ce romanii au demonstrat slabiciune.

https://www.youtube.com/watch?v=4YXcfJvOe0g

frf.ro spart hackeri albanezi

7 COMENTARII

  1. Asta ne este valoarea, nu poti cere mai mult daca nu ai de la cine. Din moment ce golghetarul campionatului se transfera in liga 2 din china…am spus tot. Jumatate din lotul albaniei sunt jucatori nascuti, educati si finisati conform standardelor din vest, pe cand ai nostrii…hai sa fim serios, toti sunt cu manelele la maxim.