Instagram are 500 de milioane de utilizatori activi lunar

Instagram are 500 de milioane de utilizatori activi lunar, anuntul fiind facut in cursul acestei zile de catre compania care administreaza celebra retea de partajare de poze, cifra fiind una impresionanta indiferent despre compania pe care o luam in discutie sis erviciul pe care il ofera.

Dintre cele 500 de milioane de persoane care folosesc aplicatia Instagram in fiecare luna, 300 de milioane dintre ei folosesc aplicatia zilnic, deci mai bine de jumatate dintre utilizatori sunt activi constant in reteaua Instagram, asa ca rata de utilizare este foarte mare pentru aplicatiile companiei.

In luna septembrie Instagram anunta ca are 400 de milioane de utilizatori activi lunar, ea reusind sa isi creasca baza de utilizatori cu 100 de milioane de persoane in 9 luni, aceeasi realizare fiind facuta si in ceea ce priveste raporatarea din 2014 fata de raportarea din anul 2015.

Practic, Instagram are o rata de crestere constanta de 100 de milioane de utilizatori la fiecare 9 luni, deci vorbim despre putin peste 10 milioane de utilizatori care sunt adaugati lunar la baza de utilizatori ai retelei Instagram, realizarile companiei fiind impresionante in momentul de fata.

Today, we’re excited to announce our community has grown to more than 500 million Instagrammers — more than 300 million of whom use Instagram every single day. Our community also continues to become even more global, with more than 80 percent living outside of the United States.

Conform celor de la Instagram, zilnic sunt publicate 95 de milioane de poze si clipuri video in cadrul retelei sale, peste 4.2 miliarde de like-uri fiind date de catre utilizatori, insa recent s-a descoperit ca rata de interactiune a utilizatorilor cu continutul publicat in Instagram este in continua scadere.

Instagram este una dintre cele mai mari retele de video sharing existente pe planeta in momentul de fata, ea fiind detinuta de catre compania Facebook.