iOS 9.3.3 beta 3 a fost lansat

iOS 9.3.3 beta 3 a fost lansat de catre compania Apple cu doar cateva minute in urma, noua versiune a sistemului de operare pentru iDevice-uri fiind disponibila in momentul de fata pentru descarcare de catre cei care au un profil beta de test sa descarce versiuni beta ale iOS.

Ca de obicei, compania Apple nu spune ce noutati aduce iOS 9.3.3 beta 3 pentru utilizatori, insa probabil vorbim despre binecunoscutele bug fix-uri, imbunatatiri ale stabilitatii generale si imbunatatiri ale performantelor, lucruri pe care cei din Cupertino le ofera cu fiecare actualizare lansata.

iOS 9.3.3 public beta 3 a fost deasemenea lansat de catre compania Apple pentru utilizatorii care sunt inscrisi in acest program, astfel ca si ei pot testa noua versiune a sistemului de operare pentru iDevice-uri, totul fara vreo limitare impusa de catre cei din Cupertino.

Dezvoltatorii de aplicatii si utilizatorii obisnuiti pot instala iOS 9.3.3 beta 3 sau iOS 9.3.3 public beta 3 direct din propriile iDevice-uri accesand Settings > General > Software Update, sau Configurari > General > Actualizare Software si asteptand ca descarcarea sa aiba loc.

UPDATE: Separat de noile versiuni ale iOS, compania Apple a lansat deasemenea OS X 10.11.6 beta 3 si tvOS 9.2.2 beta 3.