Telekom ofera gratuit 1 GB de trafic de internet cu optiunea GigaWeek

Astazi Telekom Romania a anuntat oferta sa de vara pentru cartelele prepaid sub denumirea GigaWeek, clientii sai beneficiind de 1 GB de trafic de date pe saptamana daca au activa in cont una dintre extraoptiunile de internet Extra Date M, Extra L sau Extra XL.

Conform celor de la Telekom, clientii care au activa in cont una dintre extraoptiunile Extra Date M, Extra L sau Extra XL isi pot activa gratuit bonusul de 1 GB de trafic de date in fiecare saptamana, el fiind valabil pana la ora 23:59 din ziua de duminica a acelei saptamani.

Activarea acestui 1 GB de internet gratuit se poate face doar o data pe saptamana, in fiecare saptamana a promotiei, dar numai atat timp cat clientii au active una dintre optiunile mentionate anterior, aceasta fiind conditia principala pentru a beneficia de gratuitate.

Activarea bonusului oferit de catre GigaWeek se face printr-un SMS gratuit la 888 sau folosirea meniului selfcare *100#, traficul de date care nu a fost consumat in cursul unei saptamani nefiind raportat in saptamana urmatoare, deci nu puteti cumula acest bonus in saptamani diferite.

“Telekom Romania Mobile anunţă oferta de vară prepaid GigaWeek – bonus 1GB trafic de date pe săptămână

Bonusul se acordă utilizatorilor de cartelă preplătită Telekom, care au activă pe cont una dintre extraopţiunile: Extra Date M, Extra L sau Extra XL.

Clienţii pot beneficia de 1GB trafic de date atât timp cât au activă pe cont o extraopţiune eligibilă

Telekom Romania Mobile anunţă oferta de vară prepaid GigaWeek prin care clienții eligibili pot activa săptămânal un bonus de 1GB trafic de date, până la 31 august 2016. Bonusul este valabil din momentul activării sale până în ziua de duminică a aceleiaşi săptămâni, ora 23:59.

Clienţii prepaid care au activă pe cont una dintre extraopţiunile Extra Date M (5.95 euro credit), Extra L (6.95 euro credit) sau Extra XL (7.95 euro credit) îşi pot activa gratuit bonusul de 1 GB trafic de date în fiecare săptămână, oricând în intervalul luni, ora 00:01- duminică, ora 23:59.

Activarea bonusului GigaWeek se poate face o singură dată pe săptămână în perioada promoției. Clienţii pot beneficia de 1GB trafic de date atât timp cât au activă pe cont o extraopţiune eligibilă.

„Oferta GigaWeek a Telekom Romania Mobile vine ca urmare a succesului înregistrat de campania GigaWeekend lansată anul trecut, cât şi pentru a răspunde nevoilor clienţilor prepaid care îşi doresc extinderea perioadei de utilizare a bonusului de 1GB în timpul săptămânii. GigaWeek înseamnă până la şapte zile de trafic de date gratuit.”, au declarat reprezentanţii Telekom Romania Mobile.

Activarea bonusului GigaWeek se poate face trimiţând un SMS gratuit la numărul 888, cu apel gratuit la *100#, ramura 5 sau apel gratuit la 1234 (apasând tasta 8 după selectarea limbii de comunicare).

Beneficiile incluse în GigaWeek şi rămase neconsumate la momentul expirării valabilității bonusului nu se reportează. Bonusul GigaWeek nu se reactivează automat, el putând fi  solicitat de  clienți în fiecare săptămână, pe durata promoției.

Clienții care au activă pe cont  extraopțiunea Extra S (4,95 euro credit) vor putea activa în continuare bonusul GigaWeekend care le oferă 1 GB trafic de date gratuit la fiecare sfârșit de săptamână. Acesta se activează trimiţând un SMS gratuit la numărul 888, cu apel gratuit la *100#, ramura 4 sau apel gratuit la 1234 (după alegerea limbii de comunicare se va selecta 4 și din nou 4).”

5 COMENTARII

  1. La Vodafone, din cont/aplicatie poti activa 2 etraoptiuni de cate 1 GB fiecare. FARA SA REINCARCI CARTELA ! Lunar, ai 2 GB !