Prima Pagina iPhone 7 Prima clona iPhone 7 (imagine)

Prima clona iPhone 7 (imagine)

Prima clona iPhone 7 apare intr-o imagine ce pare sa confirme toate schimbarile pregatite de catre compania Apple.

Prima clona iPhone 7 apare in imaginea de mai jos, ea fiind cumparata, desigur, din China, tara in care Apple poate fi acuzata ca a copiat design-ul unei companii aflate in insolvate, asta in timp ce multe alte companii ii copiaza produsele si le vand fara restrictii in intreaga lume.

Revenind la subiect, in imaginea de ma jos vedeti, cel mai probabil, prima clona iPhone 7 realizata in China, ea fiind creata in baza schitelor aparute pana acum pe internet in legatura cu viitorul smartphone, carcasa fiind lipsita de dungile care o separa, dar avand o camera duala.

Desi vorbim despre o clona iPhone 7, ceea ce vedem in imaginea de mai jos ar trebui sa fie anuntat oficial si in toamna de catre compania Apple, adica design-ul acesta ar trebui sa fie si cel final ales de catre americani pentru smartphone-ul care va fi vandut in lumea intreaga.

Din moment ce schitele iPhone 7 au aparut pe internet cu mult inainte ca smartphone-ui sa fie macar prezentat de catre compania Apple, era de asteptat ca unele clone sa fie facute de catre chinezi si vandute celor in cautare de senzational, iar ceea ce vedeti in imaginea de mai jos este exact acest lucru.

Imaginea aceasta a fost oferita de catre Sonny Dickson, unul dintre cei care au dezvaluit multe secrete ale iPhone 6 inaintea lansarii, deci nu exista dubii cu privire la veridicitatea imaginii, asa ca acum ramane sa vedem daca vor exista alte detalii cu privire la ea.

clona iPhone 7

 • ni5to

  Cand a aparut ip6 cu dungile alea toata lumea le ura
  Acum sa vedem comentarii gen ca e urat fara ele
  :))

 • Fan

  A muncit cativa ani Ive ca sa ajunga la acest design.

 • bacelliviu

  Indiferent oricum se va vinde . Oameni il vor cumpara

 • truica

  Nu i plus?

 • Viorel Predatorul

  Nu sunt eu un mare guru al designului, dar camera aia sta acolo ca un apendice. Este prea in margine si prea voluminoasa pentru structura carcasei. Sa nu mai spun ca pare teribil de scoasa in afara carcasei, si va sta foarte aiurea pe un plan orizontal.
  Ce pareri aveti?

 • Filip Ionut

  Arată foarte bine mai puțin insa camera…

 • rethy

  Cred ca Apple incepe sa arate fatis o lipsa de respect fata de cumparatori. Suntem deja la a treia generatie de iPhone cu acelasi design. Imi pare rau sa spun asta, dar Samsung a ascultat doleantele clientilor sai, ceea ce nu putem spune despre Apple.

 • Si Steve Jobs facea ce voia, fara sa se uite la utilizatori, ca stia el mai bine ce au ei nevoie. Ciorba reincalzita din 2016 este, poate, o alegere asumata, cu riscul de a avea vanzari slabe, tocmai pentru ca iPhone-ul aniversar sa fie ceva special.

 • Viorel Predatorul

  Si eu cred acelasi lucru: vor sa faca tot posibilul sa scoata un model cu vanzari slabe, urmand ca modelul aniversar sa fie ceva deosebit.
  Odata si odata, vor trebui sa porneasca iar de jos – ce creste mereu, trebuie sa si scada candva.

 • Totuși este o clonă. Poate originalul va fi mai bine lucrat, deși mă îndoiesc.

 • Viorel Predatorul

  Sper! Cu o asemenea cameră foto…