Prima clona iPhone 7 (imagine)

Prima clona iPhone 7 apare intr-o imagine ce pare sa confirme toate schimbarile pregatite de catre compania Apple.

Prima clona iPhone 7 apare in imaginea de mai jos, ea fiind cumparata, desigur, din China, tara in care Apple poate fi acuzata ca a copiat design-ul unei companii aflate in insolvate, asta in timp ce multe alte companii ii copiaza produsele si le vand fara restrictii in intreaga lume.

Revenind la subiect, in imaginea de ma jos vedeti, cel mai probabil, prima clona iPhone 7 realizata in China, ea fiind creata in baza schitelor aparute pana acum pe internet in legatura cu viitorul smartphone, carcasa fiind lipsita de dungile care o separa, dar avand o camera duala.

Desi vorbim despre o clona iPhone 7, ceea ce vedem in imaginea de mai jos ar trebui sa fie anuntat oficial si in toamna de catre compania Apple, adica design-ul acesta ar trebui sa fie si cel final ales de catre americani pentru smartphone-ul care va fi vandut in lumea intreaga.

Din moment ce schitele iPhone 7 au aparut pe internet cu mult inainte ca smartphone-ui sa fie macar prezentat de catre compania Apple, era de asteptat ca unele clone sa fie facute de catre chinezi si vandute celor in cautare de senzational, iar ceea ce vedeti in imaginea de mai jos este exact acest lucru.

Imaginea aceasta a fost oferita de catre Sonny Dickson, unul dintre cei care au dezvaluit multe secrete ale iPhone 6 inaintea lansarii, deci nu exista dubii cu privire la veridicitatea imaginii, asa ca acum ramane sa vedem daca vor exista alte detalii cu privire la ea.

clona iPhone 7