Preturile iPhone 7 si iPhone 7 Plus au fost dezvaluite

Preturile iPhone 7 si iPhone 7 Plus au fost dezvaluite de o presupusa sursa asiatica, ele confirmand estimarile facute inca de acum cateva luni.

Preturile iPhone 7 si iPhone 7 Plus au fost dezvaluite in cursul acestei dupa-amiezi prin intermediul celebrei retele de socializare Weibo, folosita la scara larga in China, ele fiind neschimbate fata de cele practicate pentru iPhone 6S si 6S Plus, dar exista totusi o modificare majora.

Mai exact, preturile iPhone 7 si iPhone 7 Plus sunt prezentate pentru modele cu 32 GB, 64 GB si 256 GB spatiu de stocare, sursa acestor informatii spunandu-ne ca Apple va renunta intr-adevar la modelul cu 16 GB spatiu de stocare, dar si la cel de 128 GB, preturile urmand a ramane totusi la fel pentru modelele noi.

Ni s-a spus in diverse randuri ca iPhone 7 32 GB va fi modelul de baza al noii serii de smartphone-uri Apple, dar si ca iPhone 7 256 GB va fi cel de top, iar acum avem o noua aparenta confirmare a acestei schimbari majore pe care compania Apple ar trebui sa o anunte oficial in toamna acestui an.

Conform sursei din China, preturile iPhone 7 si iPhone 7 Plus sunt urmatoarele :

  • iPhone 7: 708 euro (32GB), 815 euro (64GB), 949 euro (256GB);
  • iPhone 7 Plus: 815 euro (32GB), 922 euro (128GB), 1056 euro (256GB);
  • iPhone 7 Pro: 949 euro (32GB), 1056 euro (128GB), 1190 euro (256GB).

Practic, preturile iPhone 7 si iPhone 7 Plus sunt identice cu cele ale iPhone 6S si iPhone 6S Plus in momentul de fata, chiar daca versiunea minim ar trebui sa aiba 32 GB spatiu de stocare, iar cea maxima 256 GB spatiu de stocare, Apple parand sa fie decisa sa pastreze neschimbata oferta de preturi.

In lista puteti observa si un iPhone 7 Pro, insa nu va recomand sa va bateti prea mult capul cu el deoarece exista sanse infime ca acest produs sa apara anul acesta pe piata, insa nu ar fi exclus sa il vedem anul viitor, daca Apple va dori sa lanseze ceva special pentru anul aniversar.

Chiar din momentul aparitiei primelor zvonuri privind schimbarea capacitatilor de stocare au aparut speculatii cu privire la posibile preturi iPhone 7 si iPhone 7 Plus, iar acum avem o prima asa-zisa confirmare cu privire la ceea ce multi ghicisera inca de acum cateva luni, ca nimic nu se va schimba.

Daca sunteti de parere ca preturile iPhone 7 si iPhone 7 Plus sunt prea mici, ei bine trebuie sa va ganditi doar ca Apple plateste doar cativa dolari pe un mediu de stocare de 32 GB, iar diferenta de la acesta la cel de 64 GB este de alti cativa dolari, costurile depasind 10 dolari per modul doar in cazul componentelor cu spatiu de stocare foarte mare.

Chiar daca acestea sunt primele detalii cu privire la preturile iPhone 7 si iPhone 7 Plus, va mai trece ceva vreme pana cand vom afla detalii reale cu privire la banii pe care va trebui sa ii scoatem din buzunare pentru a cumpara aceste doua noi dispozitive.

Voi ce parere aveti despre aceste preturi pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus ?