Specificatiile si pretul Samsung Galaxy Note 7 au fost dezvaluite

Specificatiile si pretul Samsung Galaxy Note 7 pun intr-o alta lumina noul smartphone Samsung, acesta urmand a avea componente de top si un pret pe masura.

Specificatiile si pretul Samsung Galaxy Note 7 au fost dezvaluite in cursul noptii trecute de catre o publicatie olandeza, aceasta afirmand ca pe piata va ajunge doar o singura versiune a noului smartphone, ea avand un ecran similar celui folosit in seria Edge, deci el va fi curbat spre exterior.

Desi s-a spus in repetate zvonuri ca Samsung Galaxy Note 7 urmeaza sa fie vandut in doua versiuni, asa cum se intampla acum cu seria standard a smartphone-urilor Samsung Galaxy, se pare ca in final corenii au decis sa comercializeze doar un singur model, asa cum au facut intotdeauna.

Conform sursei acestor informatii, specificatiile Samsung Galaxy Note 7 includ un ecran Super AMOLED de 5.8 inch cu rezolutie 2560 x 1440 pixeli, un chip Exynos 8, 6 GB RAM, o camera de 12 megapixeli cu focalizare in doua faze, o serie de functii noi pentru camera si o baterie de 4000 mAh.

Practic, vorbim despre un Samsung Galaxy Note 7 care are specificatii de top, asa cum se astepta mai toata lumea de la noul smartphone, iar includerea unui ecran curbat spre margini este cu siguranta o schimbare pe care foarte multi dintre fanii seriei o vor aprecia, asa cum se intampla cu seria Edge.

In ceea ce priveste prezentarea Samsung Galaxy Note 7, se pare ca aceasta urmeaza sa aiba loc la sfarsitul lunii iulie, sau inceputul lunii august, terminalul urmand a fi pus in vanzare la inceputul lunii august, stocurile urmand a ajunge in magazine la mijlocul sau in a treia saptamana a lunii.

Ajungand la pretul Samsung Galaxy Note 7, se pare ca Samsung ar fi interesata sa ceara nu mai putin de 800 de euro in Europa pentru noul sau smartphone, un pret mare daca ne gandim la concurenta care exista pe piata, insa operatorii vor oferi suficient de multe subventii pentru a atrage clientii interesati.

Samsung Galaxy Note 7 este un competitor direct al iPhone 7 Plus si va fi interesant de vazut care dintre cele doua companii va atrage mai multi clienti in toamna acestui an.