Cat de proasta este o clona iPhone SE de 50 de dolari ?

Daca v-ati intrebat vreodata cam cat de buna ar fi o clona iPhone SE, in cazul in care nu aveti bani de terminalul real, ei bine in clipul video de mai jos veti vedea o comparatie intre smartphone-ul celor de la Apple si o clona fabricata in China de catre o companie necunoscuta.

Cu doar 50 de dolari puteti cumpara o clona iPhone SE care poate fi extrem de greu deosebita de terminalul real, iar asta pentru ca a insela oamenii este o arta in China, iar producatorii acestui tip de dispozitive s-au specializat in a copia produsele Apple dupa ani si ani de acumulare de experienta.

Clona iPhone SE este atat de bine gandita incat nu doar ca are acelasi design precum iPhone SE, ci are si o interfata care copiaza in intregime iOS 9, totul dandu-i utilizatorului de inteles ca are de fapt in mana un smartphone al companiei Apple si nu o clona asamblata intr-o fabrica obscura din China.

Chiar daca un utilizator normal nu poate deosebi aceasta clona de un iPhone SE doar in baza design-ului, utilizarea terminalului releva faptul ca performantele sale sunt atat de proaste incat oricine ar trebui sa isi dea seama ca nu are in mana un produs al companiei Apple.

Ca sa fiu complet sincer, 50 de dolari ar putea fi cheltuiti cu mai multa utilitate pe o gama extrem de variata de alte lucruri decat acest produs care nu este bun pentru a fi utilizat ca smartphone si nici nu ar trebui sa ajunga vreodata in mainile vreunui client.