Cele mai populare destinatii UBER din Bucuresti

La un an si jumatate dupa lansarea UBER in Bucuresti, reprezentantii romani ai companiei au publicat un top 25 al celor mai populare destinatii catre care au fost transportate persoanele care au ales serviciile UBER in capitala tarii.

UBER este un serviciu controversat deoarece nu se inscrie oficial in categoria celor de taximetrie, desi foloseste soferi cu masini pentru a transporta persoane in diverse zone ale oraselor, sau in apropierea lor, el fiind contestat in Romania de catre taximetristi, insa deocamdata functioneaza fara probleme.

Peste 100.000 de persoane au folosit UBER in Bucuresti pana in momentul de fata, cifra fiind una destul de mare avand in vedere ca vorbim despre un serviciu de care pot beneficia doar cei care au un smartphone, au instalata aplicatia dedicata, au un cont inregistrat si un card de credit/debit atasat.

Lasand la o parte controversele, UBER este un serviciu cool, in opinia multor persoane, iar asta pentru ca oamenii dispusi sa plateasca, uneori, ceva mai multi bani pentru servicii de taximetrie sunt intampinati de masini curate, cu aer conditionat, soferi disciplinati, dar si politicosi.

In baza acestor premise, iata care au fost cele mai populare destinatii UBER in Bucuresti :

  1. Aeroportul Internațional Henri Coandă
  2. Gara de Nord
  3. AFI Palace Cotroceni
  4. Centrul Vechi
  5. Băneasa Shopping City
  6. Promenada Mall
  7. Sediul Bitdefender
  8. Piața Unirii
  9. Mega Mall
  10. Campus Regie
  11. Radisson Blu
  12. Herăstrău – Kiseleff (Berăria H, BOA, Hard Rock Cafe)
  13. JW Mariott
  14. București Mall
  15. Control Club
  16. Piața Victoriei
  17. Plaza România
  18. SEMA Parc
  19. Herăstrău – Șoseaua Nordului
  20. Parcul Floreasca
  21. Hilton
  22. Simbio
  23. Intersecția Brezoianu / Lipscani (Energiea / Origo)
  24. Universitatea București
  25. Rose Garden Residence Apartments

Dupa cum era de asteptat, Aeroportul International Henri Coanda este pe primul loc, insa Gara de Nord il urmeaza indeaproape, mall-ul Afi Palace Controceni fiind plasat pe pozitia a treia, Centrul Vechi si Baneasa Shopping City incheind un top 5 cu locatii pe care multi le puteau prezice.

UBER este in plina expansiune in intreaga lume, dar si in orasele mari din Romania, serviciul fiind bine integrat in tara noastra, cu sanse mici de a fi scos in afara lageii, asa cum s-a intamplat deja in unele locatii de pe planeta.

Am folosit UBER in strainatate, insa nu si in Romania, dar sunt curios daca voi ati folosit UBER in Romania si care a fost parerea voastra vis-a-vis de serviciile oferite.