Instagram lanseaza Picked for You cu clipuri video recomandate

Instagram a anuntat in cursul noptii trecute lansarea unui nou sistem numit Picked for You, acesta avand rolul de a le recomanda utilizatorilor cele mai bune clipuri video existente in retea, dar care ar trebui sa fie suficient de interesante astfel incat ei sa le urmareasca dupa afisare.

Functia Picked for You a Instagram va fi organizata in diverse canale video care vor fi disponibile in sectiunea Explore, compania americana urmand a afisa acolo clipuri video alese special in baza intereselor si topicurilor vizualizate de catre utilizatori, deci teoretic acest continut ar trebui sa fie relevant pentru utilizator.

Conform celor de la Instagram, functia Picked for You a fos testata in cursul anului trecut cu o varietate de persoane active in aplicatia sa, iar in cazul lor vizualizarea de continut video a crescut cu aproximativ 150% in ultimele 6 luni, Instagram considerand ca noua functie este un real succes.

Noua functie Picked for You vine ca o completare a noului feed Instagram care afiseaza postarile in functie de ceea ce crede compania ca utilizatorii ar dori sa vada, aceasta schimbare nefiind apreciata la momentul implementarii, asa ca ramane de vazut cat de mult va fi apreciata aceasta nou sectiune de canale video.

Today, we’re introducing new “Picked for You” channels in Explore featuring videos grouped by your favorite topics and interests. The total time people spent watching video on Instagram increased 150 percent over the past six months. As video continues to grow, we’re adding new channels to Explore to make it easier for you to discover videos you’ll enjoy.

Conform companiei Instagram, noua functie Picked for You este disponibila chiar in acest moment in sectiunea Explore a Instagram, astfel ca toti utilizatorii o pot explora direct din propriile iDevice-uri pentru a descoperi cele mai interesante clipuri video existente in retea si potrivite pentru ei.

Aplicatia Instagram este disponibila pentru descarcare gratuita din App Store urmand acest link.

Instagram Picked for You