Facebook Live va avea stickere similare Snapchat

Facebook Live a fost lansat oficial de catre Facebook cu multe luni in urma, un numar foarte mare de utilizatori folosind zilnic serviciul pentru a face streaming live de pe iPhone, iPad sau iPod Touch, ori alte dispozitive compatibile, functia avand succes foarte mare pana in prezent in lumea intreaga.

Pentru ca Facebook Live are atat de mult succes, cei de la Facebook s-au gandit sa implementeze cateva imbunatatiri pentru platforma in cursul acestui an, ei urmand a le permite utilizatorilor sa foloseasca o serie de functii pe care doar Snapchat le are acum, dar care sunt extrem de populare in randul oamenilor.

Mai exact, Facebook Live va permite schimbarea fetelor utilizatorilor in timp real in timp ce fac live streaming, suport pentru aplicatia MSQRD urmand a fi integrat in urmatoarele saptamani, ea oferind o varietate de masti care sunt disponibile si pentru Snapchat, ele putand fi aplicate in timpul unui stream.

Facebook a cumparat compania din spatele aplicatiei MSQRD in luna martie, motivatia fiind de a ii implementa functiile in Facebook Live, iar acum acest lucru a fost confirmat oficial de catre directorul pentru produse al Facebook, noile functii urmand a fi lansate oficial in urmatoarele saptamani pentru utilizatori.

Live streaming-ul este din ce in ce mai popular in intreaga lume, iar noaptea trecuta am vazut si un anunt privind lansarea YouTube live streaming, deci miscarea facuta de catre Facebook este perfect normala intr-un mediu foarte aglomerat care are nevoie de functii noi si unice pentru diversele servicii.

Facebook Live masti fete

Prin implementarea acestei functii cei de la Facebook incearca sa faca live streaming-ul din Facebook Live cat mai antrenant pentru cei care fac sesiunile, dar si pentru cei care le urmaresc, iar aplicatia MSQRD ar putea avea exact ceea ce avea nevoie platforma pentru a deveni si mai populara decat este in momentul de fata.

Separat de aceasta schimbare, Facebook Live va permite invitarea prietenilor de a se integra intr-un live stream pe care il facem, astfel ca utilizatorii vor putea vedea simultan doua feed-uri video de la utilizatori diferiti, iar asta da nastere unei varietati de posibilitati in ceea ce priveste crearea de continut.

There are tons of new possibilities with this format: interviews, debates, duets, collaborations, and more.

Mai mult decat atat, Facebook Live va putea programa sesiuni de live streaming si vor exista chat-uri dedicate in care utilizatorii vor putea discuta inainte ca sesiunea sa inceapa, cei de la Facebook gandind diverse metode a atrage lumea la platforma sa de transmisiuni in direct de pe terminalele mobile.

Toate aceste noutati vor fi disponibile din cursul acestei veri pentru Facebook Live.