Watt-A-Box – cutiile de mancare KFC care incarca un smartphone

Watt-A-Box este cea mai noua cutie KFC in care este plasata mancarea cumparata de catre clientii celebrului lant de fast food, iar daca numele nu va sugereaza beneficiile oferite de catre aceasta cutie, ei bine vorbim despre una capabila sa incarce orice smartphone in timp ce posesorul sau mananca.

Da, ati citit bine, KFC a lansat prima cutie pentru mancare in care exista o baterie externa capabila sa incarce un smartphone, aceste cutii de numite Watt-A-Box fiind in momentul de fata distribuite doar clientilir indieni ai KFC, iar sansele ca proiectul sa fie aplicat in alte zone de pe glob sunt foarte mici.

Conform celor care au testat un Watt-A-Box al KFC, un iPhone se poate incarca cu pana la 17% in jumatate de ora de incarcare, deci vorbim despre energie suficienta pentru a furniza macar o ora de utilizare suplimentara pentru un smartphone al Apple, sau chiar mai mult pentru alte tipuri de telefoane mobile.

Unii au ramas dezamagiti sa afle ca Watt-A-Box ofera atat de putina energie pentru baterie, insa era de asteptat ca KFC sa nu ofere baterii externe de capacitate mare celor care ii cumpara mancarea, pentru ca rolul sau nu este de a distribui asemenea gadget-uri in lumea intreaga.

In ciuda faptuluica exista unii dezamagiti de faptul ca KFC nu ofera cutii cu baterii externe care incarca mai mult smartphone-urile, ideea celor de la KFC merita laudata pentru ca vorbim despre tentativa de a inova intr-un segment de piata in care este destul de greu sa vii cu noutati care nu au legatura cu mancarea.

KFC watt-a-box

KFC nu este la prima tentativa de a-si uimi clientii cu gadget-uri interesante, compania oferind o tastatura Bluetooth ultra-subtire clientilor din Germania, sau oja de unghii cu gust de pui in Hong Kong, competitori precum Pizza Hut oferit mini proiectoare in Hong Kong sau avand plite de incalzire in Romania.

KFC watt-a-box 1

Parerea mea este ca idei de acest gen pot da nastere la proiecte foarte interesante si sunt curios ce parere aveti voi despre ideea celor de la KFC.