Prima Pagina iPad Cel mai mic difuzor HD din lume pentru iPad

Cel mai mic difuzor HD din lume pentru iPad

Ampple este cel mai mic difuzor HD din lume pentru iPad ce arata ca o carcasa obisnuita dar are doua difuzoare “ascunse”in spatele iPad-ului. Prin canale acustice, sunetul se deplaseaza in fata, oferind un sunet stereo HD de 3x mai tare decat o face iPad-ul.
ampple cel mai mic difuzor ipadApple a fost creat de dezvoltatori pentru a se asigura armonie intre ceea ce vezi si ceea ce auziti pe iPad-ul. Cu Ampple veti avea acces la un sunet criminal dar si de protectie pentru tableta, fiind construita special pentru aceasta.

Bateria este facuta sa dureze cel putin 10 ore la un volum mediu de vizionarea a unui film de exemplu, depinzand astfel de nivelul intensitatii volumului.

Ampple, daca va trece de stadiul de proiect, va veni trei culori si o editia limitata “magenta”. Aceasta culoare va fi disponibil numai in timpul campaniei de finantare Indiegogo.

culori ampple

In what frequency range does Ampple work?

Ampple delivers non-distorted and rich sound from 200Hz – 20kHz

How long the battery of Ampple will last?

This will heavily depend on the loudness level, but Ampple is made to last for at least 10 hours at an average movie watching volume.

How does Ampple protect the iPad?

Ampple is made of durable industrial plastic that encases your iPad to protect it from external shocks.

Is Ampple water/splash proof?

No.

Will Ampple be able to re-charge my iPad?

Ampple doesn’t charge your iPad, and is itself charged separately.

 • valy

  Multe prostii HD pana acum erau imagini si video HD acum a apărut difuzor HD mâine o sa-l avem 3D si după 5K unde se va ajunge cu atâtea minciuni numai sa vândă …

 • Mihai

  Adică tu nu observi diferența dintre un sd si un hd? Sau nu auzi diferența dintre un stream la 32kbps la unul de 256?

 • Anonim

  Stream la 128 kb faceam si in 2004 !

 • Mihai

  Era vb de diferente, nu ce se facea acum 12 ani, si acum exista streamuri radio la 32 48 etc, daca nu simti diferenta intre astea nu cred ca are rost sa cumperi ceva cu sunet hd, ramai la caseta, stii chestiile alea de se invarteau cu un pix chinezesc sau creion, depinde ce clasa erai pe atunci si ce aveai voie sa folosesti.