Faux – tema care aduce in iOS 9 putin din design-ul Android

Faux este o tema lansata in cursul noptii trecute in Cydia pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile noastre, iar dupa cum puteti vedea din imaginea de mai jos, ea a fost gandita pentru a aduce putin din design-ul Android in sistemul de operare iOS 9, lucru pe care unii utilizatori l-au cerut de-a lungul timpului.

Conform dezvoltatorului temei FAUX, utilizarea design-ului material a permis crearea acestui pachet, el fiind inspirat in cea mai mare parte din realizarea companiei Google pentru sistemul de operare dedicat smartphone-urilor vandute in lumea intreaga, iar totul este cat se poate de interesant.

Tema Faux are 130 de iconite pentru aplicatiile native si terte ale sistemului de operare, are o interfata pentru aplicatia Settings, Configurari, are o tema pentru status bar, are un boot logo, o interfata pentru aplicatia Mesaje si multe alte noutati interesante.

Material Design inspired theme for iOS. Bold and colorful icons using the google material design grid and a theme wide color palette.Includes: 130+ icons and counting. All settings/preference icons. Status bar theme. Boot logo. SMS theme. Zeppelin logo and more to come.Anemone is preferred for best results, if you choose to use winterboard you will need to install the IconBundles tweak also.

Faux este disponibila pentru descarcare din repo-ul ZodTTD & MacCiti al Cydia urmand acest link.

Faux

7 COMENTARII