Perchang este cea mai buna aplicatie a saptamanii in App Store

Apple a anuntat cea mai buna aplicatie a saptamanii in App Store in cursul zilei de ieri, cei din Cupertino promovand un titlu grozav pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile utilizatorilor din lumea intreaga.

Perchang este cea mai buna aplicatie a saptamanii in App Store pentru iPhone, iPad si iPod Touch, jocul fiind lansat in cursul zilelor trecute in magazinul celor din Cupertino, iar dupa cum puteti vedea din trailerul de mai jos, vorbim despre un joc de tip puzzle extrem de antrenant.

Conform dezvoltatorilor, Perchang este un joc in care va trebui sa ne folosim coordonarea si inteligenta pentru a ghida o serie de mingiute printr-o varietate de obstacole, ele trebuind sa ajunga la finalul fiecarui nivel pentru ca noi sa putem avansa la cel urmator, gameplay-ul continuand in acest ritm.

Welcome to Perchang! A test of skill and puzzle solving across 60 stunning levels. Exercise your brain and test your coordination to guide the tiny balls to their goal. Activate flippers, magnets, portals, fans, anti-gravity hoops and many more gizmos to complete each mind bending stage. Don’t take too long though…. You’re on the clock!

Conform dezvoltatorilor Perchang, jocul ne ofera nu mai putin de 60 de niveluri pe care trebuie sa le parcurgem, iar daca totul incepe foarte simplu, ei bine gameplay-ul devine din ce in ce mai complex pe masura ce avansam, astfel ca trebuie sa aveti foarte multa rabdare si o intuitie foarte buna pentru a ajunge la final.

Sistemul de control al Perchang este foarte simplu si gandit special pentru terminalele mobile, fiecare realizare a noastra fiind rasplatita de catre dezvoltatori cu bonusuri pe care le putem castiga, diverse provocari fiind deasemenea implementate pentru a ne tine conectati la ritmul jocului.

  • 60 Stunningly rendered 3D courses to test your skills.
  • Simple controls with deep mechanics so anyone can pick up and play.
  • From flippers to teleporters, there are loads of unique gizmos to guide the balls through levels.
  • Tax your brain and solve puzzles by switching the colours of mechanisms.
  • Hit your goals quickly to collect all the gold medals.
  • Use all your skill and wits to earn achievements.
  • Unlock the special Gold Runs for the hardest challenges!

Perchang este disponibil pentru descarcare in format universal din App Store urmand acest link.