Cum folosesti o pereche de manusi pentru a vorbi la telefon

In intreaga lume exista o varietate de gadget-uri ciudate pe care foarte multi utilizatori le folosesc impreuna cu ale lor smartphone-uri, insa astazi vorbim despre o pereche de manusi care au microfon si difuzor incorporate pentru a facilita efectuarea de apeluri telefonice, atunci cand este prea frig sa scoateti telefonul din buzunar.

In clipul video de mai jos puteti vedea aceasta pereche de manusi in actiune si practic vorbim despre o pereche de manusi standard, care sunt capabile sa controleze un ecran tactil, insa una dintre ele are la doua dintre degete un difuzor si un microfon pentru a facilita efectuarea de apeluri telefonice.

Desigur ca aceste manusi trebuie incarcate si conectate prin Bluetooth la un smartphone pentru a putea face apelurile telefonice, insa procedura in sine este destul de simpla si dupa cum veti vedea, calitatea apelurilor telefonice este surprinzator de buna pentru un dispozitiv de acest gen.

Ca sa fiu sincer, nu ma asteptam la prea multe de la acest gadget, insa vanzandu-l in actiune pot spune ca sunt impresionat de ceea ce poti face cu o pereche de manusi si ca multa lume va fi cu siguranta interesata de asemenea gadget-uri pentru zilele friguroase de iarna.

In aceasta pagina gasiti o varietate de modele de manusi de acest gen, insa sunt curios sa aflu daca voi ati utilizat vreodata, sau intentionati sa utilizati manusi de acest gen.