Primul detector de scurgeri de apa WI-FI ce iti trimite notificari pe smarthone in caz de urgenta

Pentru majoritatea dintre noi, casele noastre sunt mandria si bucuria noastra. Nu conteaza ce dimensiune are, daca o detii sau stai in chire, este acasa si toti ne dorim sa ne asiguram ca totul e in ordine. Si pentru ca nimeni nu-si doreste sa se trezeasca, cu scurgeri de gaz sau inundatii in casa “Honeywell’s Water Leak and Freeze detector” vine sa ne asigure ca vom sti din timp daca exista scurgeri de apa sau daca apa dintr-o teava este inghetata, inainte ca simpla scurgere sa devina o inundatie, sau sa avem parte de explozii de teava.

detector de scurgeri de apa honeywell

Dupa cum v-ati dai seama dispozitivul este conectat la Wi-Fi si este capabil sa ne instiinteze printr-o aplicatie instalata pe smartphone, oriunde am fi, ceea ce inseamna ca avem puterea de face ceva cu privire la evenimentele imprevizibile, inainte sa ne scape din mana.

Detectorul functioneaza pe baza de baterie, cu bateria ce tine aproximativ doi ani si nu este nevoie de o statie sau hub pentru ca acesta sa se conecteze la retea, astfel ca totul este frumos si simplu.

https://www.youtube.com/watch?v=MAxJQpoBToc

Treaba principala a unui detector este de a… detecta o scurgere inainte de scurgerea in sine si inainte de a se transforma intr-o problema grava, si in cazul Honeywell, aceasta ne va instiinta despre scurgere in modul cel mai convenabil posibil prin utilizarea dispozitivului pe care multi dintr noi nu-l scapa din ochi – smartphone. Odata ce detectorul detecteaa o scurgere de apa prin senzorul din sonda sau senzorul din cablu, detectorul va bazai si luminile LED vor clipi rosu. Veti primi, de asemenea, in aplicatie,notificare push sau e-mail, in functie de setari. In mod similar, in cazul in care temperatura scade sub pragul stabilit, veti fi din nou notificat prin intermediul aplicatiei.

primul detector de scurgeri de apa WI FI

Detectorul are, de asemenea, o alarma de 100dB, deci,desi sunteti acasa si smartphone-ul este in alta parte, veti auzi cu siguranta alarma, chiar daca nu exista o retea WI-FI. Exista, de asemenea, optiunea de a alerta un vecin sau o persoana de incredere, daca nu sunteti in jur.