NIMB – Inelul inteligent care te tine in siguranta

Iata o bijuterie ce nu ar trebui sa lipseasca nimanui, in special persoanelor ce sufera de anumite boli – NIMB, inelul inteligent ce este prevazut cu un buton de panica.

Inelul functioneaza ca un sistem de alarmare portabil, care ne poate ajuta sa cerem ajutorul apropiatilor sau sa apelam un numar de urgenta.

nimb inel inteligent cu buton de panica

Cum functioneaza? Simplu. Se apasa butonul si se tine apasa timp de trei secunde, apoi un mesaj cu, coordonatele GPS sunt trimise apropiatilor.

Evident ca nimb ring functioneaza impreuna cu o aplicatie pentru smartphone, permitand alegerea uneia sau mai multe persoane care sa primeasca in mod automat mesaje de alerta atunci cand posesorul dispozitivului actioneaza butonul de panica.

 

 

 

Ce este mai tare este faptul ca inelul Nimb include si o functie chat la care putem apela pentru a discuta cu o persoana de incredere, chiar daca nu putem scoate telefonul mobil din buzunar.

“Nimb as a movement towards safer environments, where people combine efforts to help someone in trouble, whether they are authorized officials, close ones, sympathetic neighbors or just passersby. If technology allows you to operate a fighter jet without getting off your couch, then we have to use technology to save lives.”

Poate fi utilizat in mai multe moduri si cazuri. Daca aveti copilasi carora le este teama sa mearga singuri la scoala si vreti sa fiti siguri ca in caz de nevoie ii puteti gasi rapit, poate fi utilizat si de catre cei care iau parte la sporturi extreme, in cazul acesta Nimb pot fi folosit pentru a trimite un semnal de ajutor daca sunt raniti sau daca cineva se pierde.

Puteti comanda Nimb pentru suma de 75$ insa comenzile vor fi livrate incepand cu primavara anului viitor.