Prima Pagina aplicatii Neyya o bijuterie inteligenta special conceputa pentru nevazatori

Neyya o bijuterie inteligenta special conceputa pentru nevazatori

iphone 8 precomanda emag banner

Ori de cate ori exista o noua linie de bijuterii lansata pe piata, este o zi de sarbatoare pentru iubitorii de bijuterii. Ori de cate ori exista un nou smartphone sau dispozitiv lansat pe piata, este o petrecere pentru iubitorii de tehnologie.

Bijuteriile inteligente sunt piese elegante care, ulterior, au devenit si piese utile ce devin partenerul ideal al iubitorilor de bijuterii inteligente.

Neyya, este o astfel de bijuterie.  Imaginati-va un inel care va permite sa controlati smartphone-ul, masina si TV-ul, ajutand in acelasi timp, de asemenea, sa interactionati in social media si de a raspunde la apeluri și mesaje. Acestea sunt cateva dintre functiile cu care „Neyya“ se mandreste. Practic, acest inel inteligent are o aplicație care va permite sa faceti mai multe lucruri utile, inclusiv controlul dispozitivelor Roku si GoPro.

iphone 8 precomanda emag romania

Dupa ce conectati dispozitivul prin Bluetooth la iPhone sau computer desktop, puteti obtine acces la gama larga de comenzi asistate de inel.

 Cu o baza din otel inoxidabil, in partea de sus a inelului este un touchpad neted, plat ce are incorporat un indicator minuscul LED. Suprafata touchpad-ului functioneaza ca o interfata, permitandu-va sa treceti degetul in sus, in jos, la stanga si la dreapta pentru a initia diverse functii.

Un avantaj special pentru persoanele nevazatoare, Neyya permite modificarea canalelor, sa navigheze hartile, si chiar mai mult, sa foloseasca doar un deget. Cu inelul, pot seta memento-uri, caci asa cum se spune lucrurile bune vin cu adevarat in pachete mici!

Inelul este oferit intr-un finisaj de titan la pretul de 129euro sau finisaj de aur 169 euro.

emag revolutia preturilor articole