Neyya o bijuterie inteligenta special conceputa pentru nevazatori

Ori de cate ori exista o noua linie de bijuterii lansata pe piata, este o zi de sarbatoare pentru iubitorii de bijuterii. Ori de cate ori exista un nou smartphone sau dispozitiv lansat pe piata, este o petrecere pentru iubitorii de tehnologie.

Bijuteriile inteligente sunt piese elegante care, ulterior, au devenit si piese utile ce devin partenerul ideal al iubitorilor de bijuterii inteligente.

Neyya, este o astfel de bijuterie.  Imaginati-va un inel care va permite sa controlati smartphone-ul, masina si TV-ul, ajutand in acelasi timp, de asemenea, sa interactionati in social media si de a raspunde la apeluri și mesaje. Acestea sunt cateva dintre functiile cu care „Neyya“ se mandreste. Practic, acest inel inteligent are o aplicație care va permite sa faceti mai multe lucruri utile, inclusiv controlul dispozitivelor Roku si GoPro.

Dupa ce conectati dispozitivul prin Bluetooth la iPhone sau computer desktop, puteti obtine acces la gama larga de comenzi asistate de inel.

 Cu o baza din otel inoxidabil, in partea de sus a inelului este un touchpad neted, plat ce are incorporat un indicator minuscul LED. Suprafata touchpad-ului functioneaza ca o interfata, permitandu-va sa treceti degetul in sus, in jos, la stanga si la dreapta pentru a initia diverse functii.

neyya bijuterie smart

Un avantaj special pentru persoanele nevazatoare, Neyya permite modificarea canalelor, sa navigheze hartile, si chiar mai mult, sa foloseasca doar un deget. Cu inelul, pot seta memento-uri, caci asa cum se spune lucrurile bune vin cu adevarat in pachete mici!

Inelul este oferit intr-un finisaj de titan la pretul de 129euro sau finisaj de aur 169 euro.